search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 18:16
MENU CLOSE

Δόμνα Μιχαηλίδου: «Αδικία να μην μπορούν ομόφυλα ζευγάρια να υιοθετήσουν ένα παιδί» (Video)

18.01.2022 10:27
gay couple new

Η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου ανέφερε σε τηλεοπτική της συνέντευξη πως θεωρεί αδικία να μην μπορεί να υιοθετήσει παιδί ένα ομόφυλο ζευγάρι, ενώ τόνισε πως είναι κάτι που συμβαίνει σε άλλες χώρες της Ευρώπης, ωστόσο, στην Ελλάδα είμαστε πίσω σε αυτό τον τομέα.

Αναφέρθηκε εκτενώς στο συγκεκριμένο κοινωνικό πρόβλημα χωρίς ωστόσο να δώσει μια λύση ή μια προοπτική στο συγκεκριμένο θέμα.  

Αναφερόμενη στην αναδοχή και την υιοθεσία στη χώρα μας, τόνισε πως η διαφορά τους είναι η εξής: στην υιοθεσία η βιολογική οικογένεια του παιδιού έχει κριθεί ακατάλληλη για να πάρει το παιδί πίσω, ενώ στην αναδοχή δεν έχει βγει ή δεν έχει βγει ακόμη αυτή η απόφαση.

Ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά, η υφυπουργός ανέφερε πως στεναχωριέται που βλέπει εδώ και δύο χρόνια τα ίδια παιδιά, ενώ απαντώντας σε μια προσωπική ερώτηση, ανέφερε πως θα εξέταζε το ενδεχόμενο να μπει σε διαδικασία αναδοχής

Η Δόμνα Μιχαηλίδου περιέγραψε και μια ιστορία με μια ομάδα κοριτσιών που επισκέφθηκε στη Δημητσάνα.

Παράλληλα, η Δόμνα Μιχαηλίδου αναφέρθηκε στην καταγγελία για το ορφανοτροφείο – κολαστήριο της Αττικής, που προκάλεσε σάλο τις τελευταίες μέρες.

Διαβάστε επίσης

Θεσσαλονίκη: Μηχάνημα της ΕΥΑΘ η αιτία του «περίεργου» εκκωφαντικού ήχου (Videos)

Τζώρτζης Μονογυιός: Σήμερα η κηδεία – Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο – «Βίαιος και ακαριαίος ο θάνατός του»

Κορωνοϊός-Σχολεία: Ακόμη 8.278 κρούσματα σε μαθητές και εκπαιδευτικούς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 18:15