search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 01:39
MENU CLOSE

Τζώρτζης Μονογυιός: Σήμερα η κηδεία – Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο – «Βίαιος και ακαριαίος ο θάνατός του»

18.01.2022 09:49
monogios_tzortzis181

Σοκάρουν τα ευρήματα των ιατροδικαστών που εξέτασαν τη σορό του Τζώρτζη Μονογυιού, ο οποίος σκοτώθηκε στο τροχαίο με τη Ferrari, στη Βούλα, το βράδυ της 13ης Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, οι ιατοδικαστές μιλούν για έναν βίαιο και ακαριαίο θάνατο. Ο Τζώρτζης Μονογυιός έφερε πολλαπλές κακώσεις σώματος, από την οποίες ξεχωρίζουν οι κακώσεις στα οστά του προσώπου και στα οστά στη βάση του κρανίου. Επίσης, είχε πολλαπλές εκδορές, κατάγματα άνω και κάτω άκρων, εγκαύματα στο πρόσωπο στη δεξιά πλευρά, στην πρόσθια τραχηλική χώρα και στη δεξιά χείρα, ενώ καταλάμβαναν το 5% της επιφάνειας του σώματος.

Οι ιατροδικαστές έχουν πάρει βιολογικό υλικό και περιμένουν και τον εργαστηριακό έλεγχο.

Νέο βίντεο ντοκουμέντο

Σε νέο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το Mega, από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας της Περιφέρειας Αττικής, δείχνει τη στιγμή που το αυτοκίνητο του Τζώρτζη Μονογυιού χάνει την πορεία του και συντρίβεται στα δέντρα, με την τραγική κατάληξη για τον επιχειρηματία.

Οι κάμερες, που είναι τοποθετημένες στις λεωφόρους Βουλιαγμένης και Καραμανλή, καταγράφουν τη στιγμή της πρόσκρουσης της Ferrari.

Φαίνεται επίσης πως στο σημείο δεν υπήρχε ούτε πεζός που θα δικαιολογούσε έναν ελιγμό της Ferrari αλλά ούτε και κάποιο ζώο.

Σήμερα η κηδεία – Το αντίο της αδελφής και της μητέρας του

Ο Τζώρτζης Μονογυιός θα κηδευτεί σήμερα το μεσημέρι στη Μύκονο. Η Εξόδιος Ακολουθία του Τζώρτζη Μονογυιού θα ψαλεί στις 14.30 μ.μ. στον Ιερό Κοιμητηριακό Ναό του Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Λουκά, στη Χώρα της Μυκόνου.

Μία ημέρα πριν από το τελευταίο “αντίο”, η βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ, Κατερίνα Μονογυιού, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στα social media, μετά τον θάνατο του αδερφού της.

«Η Οικογένεια του πολυαγαπημένου μας Γεωργίου, σε κλίμα μεγάλης θλίψης, επιθυμεί να τον αποχαιρετήσει σεμνά και ταπεινά σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, σεβόμενη τα μέτρα που υπάρχουν για την πανδημία Covid. Γνωρίζοντας ότι όλοι σέβονται τον πόνο μας, ελπίζουμε ότι θα σεβαστούν και την επιθυμία μας, τόσο οι συγγενείς, οι φίλοι, όσο και τα ΜΜΕ.

Αντί στεφάνου, παρακαλούμε να γίνει η αντίστοιχη δωρεά στην μνήμη του όσοι το επιθυμούν στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου στην Τράπεζα Alpha Bank: GR29 0140 6310 6310 0200 2007 050. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη στήριξη στο βαρύ πένθος μας, για την αγάπη και για την κατανόησή σας».

Με ένα συγκινητικό μήνυμα τον αποχαιρέτησε και η μητέρα του, Ελένη Ξυδάκη, το βράδυ της Δευτέρας:

«ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ για πάντα θα είσαι μέσα στην καρδιά μου και στα όνειρα μου».

Ενημερώθηκε η σύζυγός του

Υπενθυμίζεται πως τη Δευτέρα ψυχολόγος ενημέρωσε την σύζυγο του Τζώρτζη Μονογυιού για τον θάνατο του.

Η γυναίκα ξέσπασε σε λυγμούς και ζήτησε να βγει από το νοσοκομείο – όπου νοσηλεύεται μετά το τροχαίου – προκειμένου να τον αποχαιρετήσει – κάτι που δεν της επέτρεψαν οι γιατροί λόγω της κατάστασης της υγείας της.

Σύμφωνα με το Star, μετά από έντονο προβληματισμό και πάρα τις επιφυλάξεις των θεράποντων γιατρών, συγγενείς της 35χρονης συζύγου του αποφάσισαν χθες να την ενημερώσουν για τον θάνατο του Τζώρτζη Μονογυιού, λίγες ώρες πριν την κηδεία του στη Μύκονο.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός-Σχολεία: Ακόμη 8.278 κρούσματα σε μαθητές και εκπαιδευτικούς

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τρίτη 18 Ιανουαρίου

Καιρός σήμερα: Nέα επιδείνωση με βροχές και πολικές θερμοκρασίες (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06