search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:56
MENU CLOSE

Έκρηξη στη Γλυφάδα: Η ΕΛ.ΑΣ. ψάχνει τον στόχο – Σε εξέλιξη οι έρευνες

18.01.2022 15:47
glifada_new

Σε ποιο πρόσωπο που διαμένει στο συγκρότημα πολυτελών κατοικιών στην οδό Οινόης, στη Γλυφάδα, όπου τα ξημερώματα εξερράγη αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός, απευθυνόταν το «μήνυμα» αναζητεί η ΕΛΑΣ.

Από την έκρηξη, που σημειώθηκε στις 03:30, προκλήθηκαν ζημιές σε τρία οχήματα, τα οποία ήταν σταθμευμένα έξω από το συγκρότημα, αλλά και στην είσοδό του. Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών που ανέλαβε την υπόθεση.

«Η έκρηξη αυτή φαίνεται να αποτελεί ένα… μήνυμα σε κάποιον από όσους διαμένουν στο συγκρότημα κατοικιών. Οι αστυνομικές έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη, ενώ έως αυτή την ώρα δεν φαίνεται ποιος κάτοικος του συγκροτήματος θα μπορούσε να αποτελέσει στόχο των δραστών», αναφέρουν στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αστυνομικές πηγές.

Από την πρώτη στιγμή, στο σημείο έσπευσε ισχυρή δύναμη της αστυνομίας και στελέχη των ΤΕΕΜ, τα οποία περισυνέλλεξαν τα θραύσματα από τον εκρηκτικό μηχανισμό προκειμένου να τα στείλουν στα εργαστήρια για ανάλυση και από τα υπολείμματα να διαπιστώσουν τι εκρηκτική ύλη χρησιμοποιήθηκε.

Διαβάστε επίσης

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για καρκίνο: «Είναι η πρώτη φορά που το λέω δημόσια» (Video)

Κίνα: Φέρεται να κόλλησε κορωνοϊό ανοίγοντας πακέτο που του έφερε ο ταχυδρόμος

Αλέκος Φασιανός: Tο «τελευταίο αντίο» στον σπουδαίο ζωγράφο (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:55