search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:07
MENU CLOSE

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για καρκίνο: «Είναι η πρώτη φορά που το λέω δημόσια» (Video)

18.01.2022 15:01
poseidonas-giannopoylos-new

Στη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο πριν από 20 χρόνια αναφέρθηκε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση της Ιωάννας Μαλέσκου στον αέρα της εκπομπής της.

«Όταν έχεις βιώσει την πιο κορυφαία εμπειρία που είναι η εμπειρία ζωής και θανάτου, όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με κάτι τόσο σοβαρό, αλλάζουν πολλά πράγματα μέσα σου.

Βλέπεις αλλιώς τα πράγματα. Σε μερικά πράγματα μαλακώνεις, σε άλλα γίνεσαι ωμά ρεαλιστής. Τα πολύ δυσάρεστα πράγματα τα αποδέχεσαι και τα ονοματίζεις πιο εύκολα. Είναι η πρώτη φορά, δεν ήθελα ποτέ να μιλήσω γι’ αυτό δημόσια» είπε ο ραδιοφωνικός παραγωγός, ενώ αναφερόμενος στον Βαλάντη και τη φράση προς την Ευρυδίκη που προκάλεσε οργή, επισήμανε ότι καθώς και ο τραγουδιστής έχει περάσει ανάλογη περιπέτεια με την υγεία του κατά το παρελθόν, ίσως αλλιώς να ήθελε να θέσει ό,τι είπε και αλλιώς να ακούστηκε εν τέλει.

«Είναι κάτι που δεν το έχω πει ποτέ δημόσια. Είναι η πρώτη φορά, μιας και έτυχε να με ρωτήσεις. Γι’ αυτό καταλαβαίνω τον Βαλάντη» είπε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Εκτός εαυτού η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή – «Κλείστε τον, τι είναι αυτά;» (Video)

Μανώλης Κονταρός: «Είμαι μόνιμα σε έναν Γολγοθά μετά το ατύχημα» (Video)

Πέθανε ο τραγουδοποιός Τζον Λιντ – Η Madonna, η Vanessa Williams και η υποψηφιότητα για Grammy (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:07