search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 05:16
MENU CLOSE

Μανώλης Κονταρός: «Είμαι μόνιμα σε έναν Γολγοθά μετά το ατύχημα» (Video)

18.01.2022 12:47
manolis-kontaros-new

Στην επιτυχία που σημειώνει στην καριέρα του αλλά και στον Γολγοθά που ανεβαίνει κάθε μέρα έπειτα από το σοβαρό τροχαίο που είχε αναφέρθηκε ο Μανώλης Κονταρός.

Μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», ο τραγουδιστής μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στη ζωή του μετά το ατύχημα, επισημαίνοντας ωστόσο ότι πάνω απ’ όλα ήταν τυχερός αφού δεν του στοίχισε τη ζωή.

«11 χρόνια μετά το ατύχημά μου σκέφτομαι πως ήμουν άλλη μια φορά τυχερός, αφού παρέμεινα στη ζωή. Θυμάμαι τα πάντα από το ατύχημα. Τις πρώτες ημέρες μετά το ατύχημα ψιλοέπεσα, αλλά μετά όλα καλά. Ο κάθε άνθρωπος όταν συμβεί κάτι λέει “γιατί;”, αλλά το να καθόμαστε πάνω στο πρόβλημα δεν ωφελεί. Προχωράμε μπροστά.

Είμαι μόνιμα σε ένα Γολγοθά μετά το ατύχημα που τον ανεβαίνω κάθε μέρα. Στο νοσοκομείο στη Γερμανία έρχονταν συνέχεια φίλοι μου από την Ελλάδα, μετέτρεπαν το δωμάτιο σε ταβερνάκι. Έφερναν μουσικά όργανα και κάναμε παρέα, με έκαναν χαρούμενο» τόνισε, ενώ αναφέρθηκε και στη μεγάλη επιτυχία που σημειώνει το νέο του τραγούδι.

«“Σ’ αγαπάω αλλά” είναι το νέο μου τραγούδι, σε συνεργασία με τον Πέτρο Ιακωβίδη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Νατάσα Θεοδωρίδου, γιατί μέσα από τη συνεργασία μου με εκείνη γνώρισα και τον Πέτρο Ιακωβίδη. Δική της ήταν η ιδέα να συνεργαστούμε με τον Πέτρο. Εκείνη μας καθοδήγησε. Την αγαπάω πολύ. Με αγγίζει ο στίχος του “Σ’ αγαπάω αλλά”. Νομίζω ότι ο Πέτρος έγραψε ένα τραγούδι για τον Κονταρό», είπε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο τραγουδοποιός Τζον Λιντ – Η Madonna, η Vanessa Williams και η υποψηφιότητα για Grammy (videos)

Σαμπρίνα: «Οι εταιρείες μου έλεγαν να γίνω ξανθιά Barbie – Δεν είμαι έτσι στη ζωή μου» (Video)

Αντύπας στον Αρναούτογλου: «Έγραψα το τραγούδι για εμένα και ξαφνικά το άκουσα από τον Στράτο Διονυσίου» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58