search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 21:42
MENU CLOSE

Εκτός εαυτού η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή – «Κλείστε τον, τι είναι αυτά;» (Video)

18.01.2022 13:30
katerinakainoyrgioy-new

Ένταση προκλήθηκε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου με αφορμή το revenge porn βίντεο της Ιωάννας Τούνη και τον άνθρωπο που κατονόμασε ως υπεύθυνο για τη δημοσιοποίησή του.

Σε τηλεφωνική σύνδεση με τον δικηγόρο του, λοιπόν, έγινε γνωστό ότι ο 35χρονος επιχειρηματίας κατέθεσε εκ νέου μήνυση, έπειτα από το νέο βίντεο που ανήρτησε η Ιωάννα Τούνη στον λογαριασμό της στο Instagram.

Οι τόνοι στην εκπομπή ανέβηκαν όταν ο δικηγόρος του 35χρονου ζήτησε από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να ανακαλέσει μια φράση που είπε στον αέρα για τον πελάτη του. Μια φράση που, ωστόσο, οι συντελεστές της εκπομπής αρνήθηκαν ότι ειπώθηκε. Ωστόσο, η κατάσταση ξέφυγε όταν ο δικηγόρος είπε ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ως σύντροφος της Ιωάννας Τούνη θα έπρεπε να απουσιάζει από τη συζήτηση.

Τότε, η Κατερίνα Καινούργιου στην προσπάθειά της να στηρίξει τον συνεργάτη της, ξέσπασε, ζητώντας μάλιστα από τον αρχισυντάκτη της εκπομπής να αποδεσμεύσει τον κ. Γλύκα και να διακόψει την τηλεφωνική τους σύνδεση.

«Για ένα λεπτό μπαίνετε στη θέση του Δημήτρη Αλεξάνδρου; Κλαίει όλη τη νύχτα, έρχεται εδώ κλαμένος. Δεν πήρε καμία θέση, εγώ τον ρώτησα σε προσωπικό επίπεδο. Σας παρακαλώ, τι είναι αυτά που λέτε; Γεια σας, γεια σας, τέλος, τέλος. Θέμη κλείστον! Τι είναι αυτά τα πράγματα; Πάμε σε διαφημίσεις, σας παρακαλώ, έχω στενοχωρηθεί εγώ…», είπε μεταξύ άλλωνδιακόπτοντας τη σύνδεση.

Διαβάστε επίσης:

Μανώλης Κονταρός: «Είμαι μόνιμα σε έναν Γολγοθά μετά το ατύχημα» (Video)

Πέθανε ο τραγουδοποιός Τζον Λιντ – Η Madonna, η Vanessa Williams και η υποψηφιότητα για Grammy (videos)

Σαμπρίνα: «Οι εταιρείες μου έλεγαν να γίνω ξανθιά Barbie – Δεν είμαι έτσι στη ζωή μου» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 21:42