search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:43
MENU CLOSE

Ελένη Μενεγάκη: Μίλησε για το διαζύγιό της με τον Γιάννη Λάτσιο – «Πάνε 13 χρόνια, θυμάμαι τις αγωνίες μου»

18.01.2022 18:41
eleni-menegaki-new

Αναφορά στην προσωπική της ζωή και την περίοδο που βρισκόταν στα χωρίσματα με τον Γιάννη Λάτσιο έκανε το μεσημέρι της Τρίτης η Ελένη Μενεγάκη, η οποία μίλησε για το διαζύγιό της αλλά και την αγωνία που είχε για το πώς θα το εκλάβουν τα παιδιά της.

«Εγώ παρατηρώ γύρω μου και βλέπω ότι στη σημερινή εποχή, η κάθε μία μας, μετά από έναν χωρισμό -από τη στιγμή που υπάρχει παιδί- παίρνει και μια ευθύνη στο πώς θα χειριστεί τα πράγματα που αφορούν τα παιδιά της και τη ζωή της και το χειρίζεται διαφορετικά» είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη στους συνεργάτες της και συνέχισε:

«Γυρνάω τον χρόνο πίσω, γιατί δεν θέλω σήμερα να λέω “εγώ εντάξει, είχα χωρίσει, πάνε 13 χρόνια τώρα, για όλους είμαι παντρεμένη ξανά”. Όχι. Θυμάμαι τα δικά μου βήματα, θυμάμαι τις αγωνίες που είχα στο πώς να το χειριστώ, θυμάμαι την ηλικία των παιδιών μου. Και αυτό είναι ένας παράγοντας γιατί αλλιώς είναι να έχεις να κάνεις με παιδιά ενήλικα ή στην εφηβεία ή παιδάκια που μόλις γεννήθηκαν ή παιδιά που είναι 5 ετών».

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Αμούτζας: Η δυσλεξία και οι 5 οντισιόν για τις Άγριες Μέλισσες – Έχασα τον ρόλο μέσα από τα χέρια μου

«Χαμός» στα social media με την διαφήμιση του Pantene: «Είναι του 2022 και όχι του 1950» (video)

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για καρκίνο: «Είναι η πρώτη φορά που το λέω δημόσια» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43