search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:25
MENU CLOSE

Κωνσταντίνα Αδάμου: Λάβρος κατά του ΜέΡΑ25 – Κάνει λόγο για μπούλινγκ από «νταήδες»

18.01.2022 17:52
adamou76-new

Με τα μελανότερα χρώματα περιγράφει την εμπειρία της ως βουλευτής του ΜέΡΑ25  η ανεξάρτητη βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνα Αδάμου.

Μιλώντας στη Βεργίνα Τηλεόραση, η κ. Αδάμου είπε ότι από την πρώτη στιγμή που εκλέχθηκε βουλευτής, βίωσε μια αυταρχική και άκρως αντιδημοκρατική συμπεριφορά, καθώς δεν της επετράπη από την ηγεσία του ΜέΡΑ25 να ορκιστεί στη Βουλή με θρησκευτικό όρκο, αλλά της επέβαλαν τον πολιτικό όρκο, καταπατώντας το ανθρώπινο δικαίωμα της ανεξιθρησκείας.

Η κ. Αδάμου τόνισε πως ενώ ήταν έγκυος η ηγεσία και στελέχη του κόμματος της ασκούσαν μπούλινγκ, τραμπουκισμούς και mobbing. Η ίδια είχε ενημερώσει για την κατάσταση αυτή το γραμματέα του κόμματος Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος έδειξε ελάχιστο ενδιαφέρον και πολλές φορές «σιγοντάριζε» τους νταήδες του κόμματος και δεν υπερασπίστηκε μια εγκυμονούσα, αλλά την άφησε στο έλεός τους. Μάλιστα η κ. Αδάμου τον χαρακτήρισε άνθρωπο χωρίς ενσυναίσθηση.

Παράλληλα, η βουλευτής ανέφερε πως στελέχη του κόμματος υπονόμευαν και εμπόδιζαν το κοινοβουλευτικό της έργο με σκοπό να τη μειώσουν και να τη βλάψουν πολιτικά. Όλα αυτά, σύμφωνα με την ίδια, λειτούργησαν σωρευτικά και οδήγησαν την βουλευτή, στην ανεξαρτητοποίησή της.

Όσο για το πολιτικό της μέλλον, η κ. Αδάμου διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να ασχολείται με την πολιτική, ενώ δεν απέκλεισε τη συνεργασία με το Κίνημα Αλλαγής αναφερόμενη με καλά λόγια στο Νίκο Ανδρουλάκη.

Διαβάστε επίσης:

Σκληρή κόντρα στη Βουλή με Γεωργιάδη, Γιαννούλη και Πολάκη για τα PCR , το ΚΕΕΛΠΝΟ και τον Βαξεβάνη

Απογειώνονται για Ελλάδα τα πρώτα έξι Rafale

«Ρεβάνς» Μπογδάνου σε Δένδια – Κατέθεσε ερώτηση για τυχόν διαρροές στις διερευνητικές Ελλάδας-Τουρκίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50