search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 13:09
MENU CLOSE

«Ρεβάνς» Μπογδάνου σε Δένδια – Κατέθεσε ερώτηση για τυχόν διαρροές στις διερευνητικές Ελλάδας-Τουρκίας

18.01.2022 08:34
bogdanos_dendias_new

Ερώτηση στον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια για τυχόν διαρροές των ερευνητικών επαφών μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας κατέθεσε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Ο κύριος Μπογδάνος μιλά για διαρροές στον τύπο περιεχομένου των διερευνητικών επαφών μεταξύ των δυο χωρών και ρωτά τον Υπουργό Εξωτερικών μεταξύ άλλων, «αν έχουμε συζητήσει με την Τουρκία τα 10νμ».

«Έχει συζητηθεί στον βωμό των «αμοιβαίων συμβιβασμών» η επαφή των ΑΟΖ Ελλάδος-Κύπρου»,  «Η πλήρης επήρεια του Καστελλόριζου».  «Υπάρχει λαϊκή εντολή για τέτοιες συζητήσεις». «Ποιος διαρρέει τέτοια θέματα»; Ρωτάει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος τον  Νίκο Δένδια.

Ένας παρατηρητής θα έλεγε ότι ο Μπογδάνος βρήκε την κατάλληλη στιγμή για να επιτεθεί στον Νίκο Δένδια. Υπενθυμίζεται ότι ο Υπουργός Εξωτερικών ήταν αυτός που δρομολόγησε τη δίκαιη διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία.

Διαβάστε επίσης:

Κύρτσος: «Δεν παραιτούμαι, θα δούμε αν θα διαγραφώ»

Πάνος Καμμένος: «Ξαναχτύπησε» με νέα φωτογραφία που θα… συζητηθεί

Κατερίνα Μονογυιού: Η πρώτη ανάρτησή της μετά τον θάνατο του αδελφού της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 13:09