search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:55
MENU CLOSE

Τζώρτζης Μονογυιός: Συντετριμμένη η οικογένειά του στην κηδεία του στη Μύκονο

18.01.2022 15:45
monogoskidia87-new

Συνοδεία των γονιών του και της αδελφής του Κατερίνας έφτασε το πρωί της Τρίτης στο λιμάνι της Μυκόνου η σορός του 45χρονου Τζώρτζη Μονογυιού , που βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα.

Η κηδεία λόγω των αυστηρών υγειονομικών περιορισμών έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Στην κηδεία παρίστατο και ο πρώην υπουργός Γιάννης Βρούτσης.

Η Κατερίνα Μονογυιού, ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για τη συμπαράσταση,  ιδιαίτερα τον Γιώργο και τον Ανέστη, τους φίλους του αδερφού της, «που ήταν αυτοί οι άνθρωποι που απεγκλώβισαν την Αθηνά και έβγαλαν και τον αδερφό μου να κοιμάται», όπως είπε χαρακτηριστικά. «Ο Τζώρτζης απλά έφυγε, απλά πήγε σε μια άλλη διάσταση. Το σώμα του είναι εδώ, η ψυχή του είναι κοντά στον Χριστό», είπε στους δημοσιογράφους, και κατέληξε: «Σας ευχαριστώ που σεβαστήκατε τη στιγμή».

Η μητέρα του Τζώρτζη Μονογυιού, Ελένη Ξυδάκη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, αποχαιρέτησε τον γιο της με μία σπαρακτική ανάρτηση.

«ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ για πάντα θα είσαι μέσα στην καρδιά μου και στα όνειρά μου», έγραψε η μητέρα του Τζώρτζη Μονογυιού, συνοδεύοντας το μήνυμά της με μία φωτογραφία που είναι αγκαλιά με τον γιο της.

Το δικό της «αντίο» στον πολυαγαπημένο της αδελφό έστειλε η Κατερίνα Μονογυιού, ζητώντας παράλληλα από τον κόσμο να σεβαστεί την επιθυμία της οικογένειας η κηδεία να γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Διαβάστε επίσης:

Αλέκος Φασιανός: Tο «τελευταίο αντίο» στον σπουδαίο ζωγράφο (Photos)

Επεισόδια έξω από την ΑΣΟΕΕ με πέτρες, χημικά και κρότου λάμψης (Video)

Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Δείτε τον να παίζει πινγκ πονγκ (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:51