search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 14:32
MENU CLOSE

Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Δείτε τον να παίζει πινγκ πονγκ (Video)

18.01.2022 13:38
bartholomaios new

Πινγκ πονγκ έπαιξε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, o οποίος βρέθηκε πρόσφατα στον αθλητικό σύλλογο του Πέραν Κωνσταντινουπόλεως.

O Οικουμενικός Πατριάρχης έδωσε το παρών στην εκδήλωση που πραγματοποίησε ο σύλλογος για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, και δεν έχασε την ευκαιρία να ανταλλάξει μερικές μπαλιές με κάποιον αθλητή του πινγκ πονγκ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βαρθολομαίος υποβλήθηκε σε επέμβαση στις ΗΠΑ πριν από λίγο καιρό, ενώ είχε νοσήσει και με κορωνοϊό.

Ποιος είναι ο αθλητικός σύλλογος Πέραν

Από το δεύτερο μισό του 19ου αιώνα οι Έλληνες της Κωνσταντινούπολης ίδρυσαν μια σειρά από αθλητικούς συλλόγους και διοργάνωναν αθλητικές δραστηριότητες, όπως οι Πανκωνσταντινουπόλειοι Αγώνες.

Το 1877 ιδρύθηκε ο Αθλητικός Σύλλογος Ερμής στο Πέραν με σημαντική δραστηριότητα μέχρι το 1922, που αναγκάσθηκε να διακόψει τη λειτουργία του από τις τουρκικές αρχές.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Πέραν ιδρύθηκε το 1914, με το όνομα “Ελληνική Ομάδα Ποδοσφαίρου” και σύντομα ανέπτυξε σημαντική δραστηριότητα.

Με την εγκαθίδρυση της κεμαλικής Τουρκίας το 1922, αναγκάστηκε να αλλάξει την επίσημη ονομασία του σε Πέρα Σπορ Κουλουμπού (Pera Spor Kulübü) και αργότερα σε Μπέγιογλουσπορ (Beyoğluspor).

Διαβάστε επίσης

Τζώρτζης Μονογυιός: Συγκλονίζουν οι εικόνες με τα εγκαύματα του ανθρώπου που τους απεγκλώβισε από την Ferrari (Video)

Βούλα: Πέταξαν σκύλο στη θάλασσα μέσα σε σακούλα

Ξυλοδαρμός στην Αργυρούπολη: Προθεσμία για την Πέμπτη έλαβε ο 46χρονος που χτύπησε βάναυσα την συζυγό του (Video/Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 14:30