search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:30
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Αρσιβαρίστας το «Survivor»

19.01.2022 13:21
survivor-new

Σκίζουν οι σειρές μυθοπλασίας αλλά φαίνεται ότι ένα ριάλιτι είναι ικανό να «σηκώσει» ένα κανάλι, σύμφωνα με τα δεδομένα της Nielsen Audience Measurement.

Το «Survivor» μοιάζει με αρσιβαρίστα για τον Σκάι. Το κανάλι του Φαλήρου και την περασμένη εβδομάδα, όπως και την προπροηγούμενη κατάφερε και απέσπασε τη μερίδα του λέοντος από την πίτα τηλεθέασης των καναλιών.

Μάλιστα στο επταήμερο 10-16 Ιανουαρίου βελτίωσε– έστω και ανεπαίσθητα- το κομμάτι που του αναλογεί καθώς από το 14,7% διαμορφώθηκε στο 14,9%.

Σκληρή μάχη διεξάγεται ανάμεσα σε Mega και ΑΝΤ1. Στη γενική κατάταξη, παρέμειναν στις θέσεις που κατείχαν και το προπερασμένο επταήμερο, όμως ο ΑΝΤ1 κάλυψε τη διαφορά που είχε από το (δεύτερο) Mega και την περασμένη εβδομάδα τα μερίδια τους ήταν σχεδόν ισοδύναμα.

Το κανάλι του Αμαρουσίου βελτίωσε το μερίδιο του κατά δύο ποσοστιαίες μονάδες, ποσοστό διόλου ευκαταφρόνητο.

Η εικόνα μεταξύ των δύο διαμορφώθηκε και σε συνδυασμό με την ελάχιστη συρρίκνωση που σημειώθηκε στο κομμάτι που αναλογεί στο Mega από την πίτα τηλεθέασης (από 13,3% σε 13,1%).

Ανέβασε την απόδοση του από το ένα επταήμερο στο άλλο και ο Alpha (από 11,8% σε 12,6%) και φιγουράρει τέταρτος.

Το Star «τσίμπησε» μισή ποσοστιαία μονάδα και θα φανεί στη συνέχεια η επίδραση που θα έχει η απόδοση του «MasterChef» στην συνολική εικόνα του και ακόμη περισσότερο όταν τα επεισόδια που προβάλλονται σε εβδομαδιαία βάση, από δύο (που μεταδίδονται τώρα) αυξηθούν σε έξι.

Η ΕΡΤ1 διατήρησε το  μερίδιο που είχε (5,8%), υποχώρησε εκείνο της ΕΡΤ2 και εμφάνισε ανεπαίσθητη μεταβολή αυτό της ΕΡΤ3.

Το Open με το 4,4% από 4,5%  είναι στη συντήρηση καθώς βρίσκεται σε περίοδο ριζικής αναδιοργάνωσης και αναδόμησης η οποία θα φανεί από την επόμενη σεζόν.

Το Μακεδονία TV με 1% απλώς υπάρχει

Διαβάστε επίσης:

MasterChef: Οι κριτές δέχτηκαν «απειλή» από διαγωνιζόμενη για να την περάσουν! (Video)

Στην ΕΡΤ η «Σμύρνη μου αγαπημένη» και άλλα δύο σήριαλ

Θετικός στον κορωνοϊό ο Άρης Πορτοσάλτε

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24