ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 19:51
MENU CLOSE

Κούλογλου: Η διαγραφή του Κουρουμπλή μπορεί να δείξει τον δρόμο για Πολάκη (Video)

19.01.2022 23:00

«Η διαγραφή Κουρουμπλή μπορεί να δείξει τον δρόμο για τον Πολάκη», δήλωσε ο Στέλιος  Κούλογλου μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Πιέρρου στο ACTION24.

 Αναφερόμενος στο σημερινό Πολιτικό Συμβούλιο και τις εισηγήσεις του Αλέξη Τσίπρα για εκλογή αρχηγού από την βάση, ο κ. Κούλογλου είπε ότι είναι προς θετική κατεύθυνση. Όπως είπε, αυτό θα έπρεπε να έχει αλλάξει και πριν δυόμιση χρόνια και να ανοίξουν οι διαδικασίες. Επιπλέον, υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αποκαταστήσει την επαφή του με την κοινωνία. Η δική του εκτίμηση, είναι ότι αυτές οι διαδικασίες  πρέπει να γίνουν πριν από τις εθνικές εκλογές.  

Παίρνοντας θέση στην αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει το σποτ που ανήρτησε ο πρωθυπουργός για τα Rafale, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, είπε  με σκωπτικό τρόπο ότι αν η Νέα Δημοκρατία, νιώθει ότι εκείνη πλήρωσε για την απόκτηση τους, τότε να τα πληρώσει όντως. Όμως, όπως είπε, η Νέα Δημοκρατία δεν έχει κατορθώσει να πληρώσει τα δικά της δάνεια. Υπογράμμισε δε, ότι σε εθνικά θέματα πρέπει να υπάρχει συνεννόηση και όχι κομματική προπαγάνδα.

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα» Τσίπρα για εκλογή προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από τη βάση – Πέρασε με 27-11 η πρόταση

Αλέξης Τσίπρας: Πρότεινε ο πρόεδρος στον ΣΥΡΙΖΑ να εκλέγεται από τα μέλη

Στο κόκπιτ των μαχητικών ο Μητσοτάκης: Του έκαναν δώρο μινιατούρα Rafale (Photos/Video)

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 19:51
Exit mobile version