search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 13:52
MENU CLOSE

Άρχισαν τα γυρίσματα για τη νέα μυθοπλασία «Milky way» του Mega- Στο επίκεντρο μια ιστορία βίαιης ενηλικίωσης σε μια τρυφερή στιγμή.

20.01.2022 15:23
milkyway65-new

Σε διαδικασία παραγωγής επεισοδίων για το Mega με προοπτική τη νέα σεζόν- αν δεν υπάρξει ανατροπή σχεδιασμού- βρίσκεται η μίνι σειρά μυθοπλασίας «Milky way» του διακεκριμένου Βασίλη Κεκάτου.

Πραγματοποιούνται γυρίσματα στην Αθήνα αλλά και σε τοποθεσίες της Πελοποννήσου και της βόρειας Ελλάδας, μεταξύ των οποίων η Φολόη Ηλείας- γνωστή για το περίφημο δάσος της- η Ξάνθη και ο Έβρος.

Η σειρά «Milky way»  μικρής φόρμας (ολοκληρώνεται σε οκτώ επεισόδια) είναι η ιστορία μιας έφηβης η οποία πάει κόντρα σε αυτό που ο περίγυρος της πάει να τής επιβάλει ως σωστό και ηθικό, για να βρει το δρόμο της , διεκδικώντας το- μάλλον όχι  αυτονόητο για πολλούς- δικαίωμα της αυτοδιάθεσης.

Ο Κεκάτος εντάσσει χωροταξικά την πλοκή της ιστορίας του σε ένα χωρίς όνομα ορεινό αστικό κέντρο και παρακολουθεί την 17χρονια Μαρία, η οποία τελειώνοντας το λύκειο θέλει να γίνει χορεύτρια.

Τα όνειρα «γκρεμίζονται» όταν μένει έγκυος από τον φίλο της τον Τάσο.

Το οικογενειακό περιβάλλον της αλλά και ο κοινωνικός περίγυρος «αγκαλιάζουν» το χαρμόσυνο γεγονός, ταυτόχρονα προσπαθούν να βάλουν τη ζωή της σε «καλούπι».

Αντιμέτωπη με αυτή τη  δυσάρεστη κατάσταση η Μαρία ασφυκτιά. Όμως σαν από μηχανής Θεός εμφανίζεται ο Τζο στη ζωη της,  αγόρι που ξεχωρίζει μέσα στο συντηρητικό περιβάλλον της κλειστής κοινωνίας και μαζί αρχίζουν ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτειες και συγκινήσεις.

Αλλά το δίλλημα για την κοπέλα παραμένει: να κάνει εκείνο που όλοι περιμένουν ή να ακολουθήσει αυτό που προστάζει η καρδιά της.

Στη σειρά παίζουν οι  Κορίννα Ντουλλάαρτ, Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Γιούλικα Σκαφιδά, Θέμις Μπαζάκα, Αργύρης Μπακιρτζής, Μαρία Καλλιμάνη, Σοφία Κόκκαλη, Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Τόνια Σωτηροπούλου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Στυλιάνα Ιωάννου, Ναταλία Σουίφτ, Αφροδίτη Καποκάκη, Ευαγγελία Καμάρα, Ιώκο Ιωάννης Κοτίδης, Ξένια Ντάνια, Σταύρος Τσουμάνης, Βίκυ Μαϊδάνογλου, Τζέο Πακίτσας, Κασσιόπη Κλέπκου, Αλέξανδρος Βούλγαρης.

Έκτακτες εμφανίσεις θα πραγματοποιήσουν οι Νίκος Καραθάνος, Κίμων Κουρής, Ιβάν Σβιτάιλο, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Ιωάννα Κολλιοπούλου, Άλκηστις Πουλοπούλου, Ελένη Φουρέιρα.

Διαβάστε επίσης:

ΕΡΤ1: Η νέα σειρά «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» κάνει πρεμιέρα το ΣΚ με δύο επεισόδια

Φάκελος του «Vice specials» για τη μάστιγα του body shaming

Θετικός στον κορωνοϊό ο δημοσιογράφος Χρήστος Κούτρας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 13:49