search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:49
MENU CLOSE

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Απειλεί με μηνύσεις την αδερφή της αν συνεχίσει τις προσβολές

20.01.2022 19:45
britney_spears-new

Νέα δικαστική διαμάχη περιμένει την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, μετά τις συκοφαντικές δηλώσεις της αδερφής της, Τζέιμι Λιν, στα πλαίσια της προώθησης της νέας της αυτοβιογραφίας με τίτλο «Things I Should Have Said».

Σύμφωνα με την επιστολή, που έστειλε η ποπ σταρ στην αδερφή της, γραμμένη από τον δικηγόρο της, Μάθιου Ρόζενγκαρτ, η Τζέιμι Λιν Σπίαρς «πρέπει να πάψει να κάνει κατάχρηση του ονόματος της αδερφής της και να σταματήσει κάθε υποτιμητική αναφορά στην ίδια για την καμπάνια προώθησης του βιβλίου της».

Στην αυτοβιογραφία της, η μικρή αδερφή της Μπρίτνεϊ έχει χρησιμοποιήσει «εξωφρενικούς ισχυρισμούς», όπως υποστηρίζει ο Ρόζενγκαρτ, ώστε να παραπλανήσει το κοινό πως η Μπρίτνεϊ «την εκμεταλλεύτηκε με σκοπό το οικονομικό της κέρδος».

Η διαμάχη μεταξύ των δύο αδερφών ξεκίνησε από την συνέντευξη που παραχώρησε η Τζέιμι Λιν Σπίαρς στην εκπομπή Good Morning America, όπου χαρακτήρισε την τραγουδίστρια «παρανοϊκή, απρόβλεπτη κι εκτός ελέγχου».

Στις δηλώσεις απάντησε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στην αδερφή της μέσω Twitter.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Τζέιμι Λιν συγχαρητήρια μωρό μου, έπιασες πάτο! Δεν έχω υπάρξει ποτέ δίπλα σου κρατώντας μαχαίρι και ούτε που το σκέφτηκα ποτέ. Tο μόνο μαχαίρι που πιάσαμε ποτέ ήταν αυτό για τα κολοκυθάκια και πάλι, δεν το χρησιμοποιούσα, γιατί μου έπεφτε μεγάλο. Οπότε σε παρακαλώ σταμάτα μ’ αυτά τα τρελά ψέματα που χρησιμοποιείς για να πουλήσεις βιβλία στο Χόλιγουντ. Πρώτη φορά γνωρίζω μία απατεώνισσα που θα έβγαζε τέτοια πράγματα από το μυαλό της για κάποιον. Πραγματικά, είμαι πολύ μπερδεμένη γιατί δεν είσαι τέτοιος άνθρωπος. Σοβαρά τώρα, Τζέιμι Λιν; Έλα τώρα! Συγχαρητήρια που συστήνεις τη νέα σου εκδοχή στη μεγαλύτερή σου αδερφή. Μου δείχνει ότι από το χαμηλό επίπεδο, έφτασες ακόμα χαμηλότερα και τώρα έπιασες πάτο. Μπράβο, με κέρδισες σε αυτό, μωρό μου!».

Διαβάστε επίσης:

Έρρικα Μπίγιου: «Παραλίγο να συνεργαστώ με τον Τζουντ Λο»

Ιωάννα Τούνη: Κατέθεσε μήνυση στον Μάκη Κατμετζόγλου για το revenge porn βίντεο – Τι λέει ο δικηγόρος της

Στάθης Αγγελόπουλος: «Οι περισσότερες γυναίκες αυτό κάνουν, παντρεύονται, κάνουν ένα παιδί και ζητούν διατροφές»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09