search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 13:42
MENU CLOSE

Έρρικα Μπίγιου: «Παραλίγο να συνεργαστώ με τον Τζουντ Λο»

20.01.2022 18:20
image

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2night show” στον ΑΝΤ1 βρέθηκε η ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της σειράς “Έρωτας με διαφορά” Έρρικα Μπίγιου, η οποία ανέφερε αρχικά πως αποφεύγει τις συνεντεύξεις και την έκθεση.

Νιώθω ότι θα απασχολήσω τον κόσμο, ενώ δεν έχω ανακαλύψει και την πενικιλίνη, δεν έχω κάνει κάτι σημαντικό. Υπάρχουν σπουδαίες προσωπικότητες που δεν έχουν το ίδιο προβάδισμα. Οπότε έχω συστολή με τη δημοσιότητα“, είπε η ηθοποιός, ενώ εξομολογήθηκε πως όταν αγχώνεται, δεν ακούει.

Μιλώντας για την ζωή της στο εξωτερικό, όταν έφυγε για να δοκιμάσει την τύχη της στο Λονδίνο, είπε:

Έζησα δυο χρόνια στο Λονδίνο, ακούγεται ωραίο αλλά είχε πολλή μοναξιά. Εκεί ξεκίνησε και η συνεργασία μου για την ταινία που έπαιξα, ακούγεται ωραίο όλο αυτό, γιατί η μία δουλειά φέρνει την άλλη, αλλά στο Λονδίνο η ρυθμοί είναι δύσκολοι. Στην αρχή παλεύεις με κάτι που δεν ξέρεις που μπορεί να σε πάει και είναι χαοτικό αυτό, αλλά έχει και την γοητεία του“.

Ακόμα αναφέρθηκε στο γεγονός ότι βρέθηκε πολύ κοντά στο να συμμετάσχει στη σειρά “New Pope” με τον Τζουντ Λο. Είχε φτάσει ως την τελευταία επιλογή, αλλά τελικά δεν πέρασε.

Έκανα το casting και είχα μπει στο short list αλλά τελικά δεν πήρα τη δουλειά. Ήταν ένας πολύ ωραίος ρόλος. Πάμε γι’ άλλα. Όταν φτάνεις κοντά είναι δύσκολη η απόρριψη αλλά πλέον το έχω συνηθίσει. Όταν στέλνω ένα casting και λέω ότι εγώ αυτό που έπρεπε να κάνω το έκανα, ηρεμώ“, ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Τέλος αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί χυδαίο φλερτ και τόνισε ότι όταν συμβαίνει αυτό το αντιμετωπίζει ξεκαθαρίζοντας ότι δεν οδηγεί πουθενά και φεύγει αμέσως.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Τούνη: Κατέθεσε μήνυση στον Μάκη Κατμετζόγλου για το revenge porn βίντεο – Τι λέει ο δικηγόρος της

Στάθης Αγγελόπουλος: «Οι περισσότερες γυναίκες αυτό κάνουν, παντρεύονται, κάνουν ένα παιδί και ζητούν διατροφές»

Σασμός Spoiler: Το γλέντησε ο Κώστας Νικούλι αποχαιρετώντας τον Πετρή που πεθαίνει

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 13:41