search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 06:23
MENU CLOSE

Σασμός Spoiler: Το γλέντησε ο Κώστας Νικούλι αποχαιρετώντας τον Πετρή που πεθαίνει

20.01.2022 17:06
sasmos-new (2)

Με ένα πάρτι αποχαιρέτησε τον ρόλο του Πετρή στη τηλεοπτική σειρά «Σασμός» ο ηθοποιός Κώστας Νικούλι που τον υποδύεται με μεγάλη επιτυχία.

Ο Πετρής Βρουλάκης , σύμφωνα με το σενάριο της σειράς, πεθαίνει και μάλιστα πέφτει νεκρός από το χέρι του Αστέρη,  και ο θάνατός του σκορπά θλίψη στο τηλεοπτικό κοινό.

Έτσι ο Κώστας Νικούλι αποχαιρέτισε τον ρόλο που τόσο αγάπησε με πάρτι στο μαγαζί που διαθέτει ο σύντροφος της Δανάης Παππά, της τηλεοπτικής «Θοδώρας», Λάμπρος Λάζαρης.

Εκεί βρέθηκαν  ο Θανάσης Πατριαρχέας με τη σύζυγό του, Βίβιαν Δράκου, η Ευγενία Σαμαρά με τον αγαπημένο της Γιάννη Ποιμενίδη, η Δανάη Παππά με τον Λάμπρο Λάζαρη, η Σάντυ Χατζηιωάννου και η Ερριέτα Μανούρη.

Μάλιστα του είχαν ετοιμάσει τούρτα με τη φωτογραφία του σε κηδειόχαρτο το οποίο έγραφε: «Πέτρο Βρουλάκη θα ζεις για πάντα στις καρδιές μας».

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση Top 10 19/1: Απούσες οι «Άγριες μέλισσες», σε άνοδο το «Survivor»

Άρχισαν τα γυρίσματα για τη νέα μυθοπλασία «Milky way» του Mega- Στο επίκεντρο μια ιστορία βίαιης ενηλικίωσης σε μια τρυφερή στιγμή.

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Το καλοκαίρι που πέθανε ο Θάνος, δεν είχα ούτε ένα ευρώ στην τσέπη» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34