search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 23:42
MENU CLOSE

Ο Άκης Παυλόπουλος διασκεδάζει τη φημολογία: «Δεν έχω καμία πρόταση»

21.01.2022 11:53
pavlopoulos_new

Τη σεναριολογία ότι σχεδιάζει να μην συνεχίσει στο Open, διασκεδάζει ο παρουσιαστής της εκπομπής «Ώρα Ελλάδος» του Open, Άκης Παυλόπουλος σε επικοινωνία με το topontiki.gr.

«Διαβάζω κι εγώ αυτά που αναπαράγονται. Και από αυτά μαθαίνω ότι συζητώ με άλλους σταθμούς. Έχω συμβόλαιο και το τιμώ. Δεν μού έχει γίνει καμία κρούση, καμία πρόταση», έλεγε στο topontiki.gr ο δημοσιογράφος.

Δημοσιεύματα παρουσιάζουν τον δημοσιογράφο ότι, αφενός βρίσκεται σε «εμπόλεμη κατάσταση» με τη συνάδελφο και συμπαρουσιάστρια του, Ευλαμπία Ρέβη– κάτι που επίσης διαψεύδει και ο ίδιος- και αφετέρου ότι θα αποχωρήσει από το Open με σκοπό να πάει στην ΕΡΤ είτε για παρουσίαση δελτίου ειδήσεων ή ενημερωτικής εκπομπής.

 Το πιο φρέσκο σενάριο εμφανίζει τον Σκάι να έχει βάλει στο στόχαστρο τον δημοσιογράφο, κάτι όμως που ο ίδιος διαψεύδει κατηγορηματικά.

Διαβάστε επίσης:

Netflix: Γιατί βυθίζονται οι μετοχές του και εξανεμίζονται τα κέρδη του

Survivor: Ποινική δίωξη στον Γιώργο Κατσούνη – Κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικη (Video)

Νίκος Ανδρουλάκης: Οι συναντήσεις του με καναλάρχες και διευθυντές ΜΜΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 23:35