search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 05:28
MENU CLOSE

Survivor: Ποινική δίωξη στον Γιώργο Κατσούνη – Κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικη (Video)

21.01.2022 10:40
survivor-katsaoynis-new

Ποινική δίωξη κατά του παίκτη του Survivor, Γιώργου Κατσαούνη, άσκησε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Έπειτα από τη μήνυση που είχε καταθέσει 16χρονο κορίτσι τον περασμένο Δεκέμβρη, ο Γιώργος Κατσαούνης διώκεται, πλέον, ποινικά και κατηγορείται για το αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, καθώς και για παράνομη άσκηση βίας σε ανήλικη.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης που παρουσιάστηκε ως αγρότης του Survivor κατηγορείται ότι προσπάθησε να εξαναγκάσει την 16χρονη να προβεί σε ερωτικές πράξεις μαζί του, θωπεύοντάς την αρχικά στους μηρούς και κοντά στα γεννητικά της όργανα χωρίς την θέληση της.

Ο Γιώργος Κατσαούνης φέρεται να επέμεινε, ασκώντας βία πάνω της, προκειμένου να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του ωστόσο το ανήλικο κορίτσι κατάφερε να διαφύγει και να επιστρέψει στο σπίτι της όπου και διηγήθηκε στους γονείς της τι ακριβώς είχε συμβεί.

Την επόμενη μέρα η 16χρονη μαζί με τους γονείς της κατέφυγαν στις αστυνομικές Αρχές, υποβάλλοντας μήνυση κατά του Γιώργου Κατσαούνη.

«Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα προσβολής της γεννετήσιας αξιοπρέπειας και της παράνομης άσκησης βίας. Από εδώ και στο εξής θα οριστεί η δικάσιμος προκειμένου η υπόθεση αυτή να συζητηθεί στις δικαστικές αίθουσες», δήλωσε η δικηγόρος της 16χρονης, Μαρία Γάλλιου, μιλώντας στο MEGA.

Διαβάστε επίσης:

Νέος Κόσμος: Σύλληψη αστυνομικού για τον ξυλοδαρμό της 19χρονης συντρόφου του (Video)

Σύγκρουση IX με φορτηγό στην Αθηνών-Κορίνθου – Κλειστά για ώρα και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας (Video)

ΑΣΟΕΕ: Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στον καθηγήτη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09