search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:21
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Προσαγωγές μελών του ΣΥΡΙΖΑ -Επιχείρησαν να αναρτήσουν πανό στον Λευκό Πύργο (Videos)

22.01.2022 15:32
Τουρκικό παραλήρημα: Πρέπει να απελευθερωθεί η Θεσσαλονίκη, η Ξάνθη και Κομοτηνή  - Media

Επιχείρηση της αστυνομίας έλαβε χώρα στον Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να απομακρυνθούν άτομα που επιθυμούσαν να μπουν μέσα στον χώρο για να αναρτήσουν πανό.

Για την ακρίβεια, περίπου 15 μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, επιχείρησαν να μπουν μέσα στον Λευκό Πύργο ώστε να αναρτήσουν πανό για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας. Η ομάδα της Άμεσης Δράσης και της ΔΙΑΣ έκαναν παρέμβαση για να περιορίσουν τους διαδηλωτές, πραγματοποιήθηκαν τρεις προσαγωγές και έγινε κατάσχεση του πανό.

Εκπρόσωπος της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε στο GRTimes πως «βρεθήκαμε στον Λευκό Πύργο για μια παράσταση διαμαρτυρίας, με σκοπό να ξεδιπλώσουμε ένα μεγάλο πανό ενάντια στα κυκλώματα μαστροπείας» και συμπλήρωσε «οι δυνάμεις της αστυνομίας ήρθαν με περισσή εκδικητικότητα να διακόψουν την παρέμβαση μας».

Μάλιστα, στον ευρύτερο περιβάλλοντα χώρο είναι αναρτημένα διάφορα πανό της Πανελλήνιας Ομάδας Υγειονομικών αλλά και άλλων οργανώσεων.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός – Έρευνα: Γιατί κάποιοι εμβολιασμένοι νοσούν βαριά

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Οι πρώτες νιφάδες στο Σύνταγμα – Τι περιμένουμε τις επόμενες ώρες (Photo | Video)

Όμικρον 2 – ΕΟΔΥ: Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:17