search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 21:35
MENU CLOSE

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκαν στην ανακρίτρια οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης (Videos)

22.01.2022 13:11
georgiabika_tmima

Στα χέρια των ανακριτικών αρχών βρίσκονται οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα.

Τα αποτελέσματα παραδόθηκαν χθες Παρασκευή στις δικαστικές αρχές από το τοξικολογικό κέντρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Πλέον εκκρεμούν τα αποτελέσματα ακόμη μιας εξέτασης η οποία αφορά στο εύρος του αλκοόλ στο αίμα της 24χρονης. Η εξέταση αναμένεται από το τοξικολογικό εργαστήριο στη Βέρνη της Ελβετίας.

Mιλώντας στο MEGA και στην εκπομπή «Τι λες Τώρα», ο δικηγόρος της 24χρονης Γεωργίας, Αθανάσιος Ζιώγας δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει ότι παραδόθηκαν στην ανακρίτρια οι τοξικολογικές εξετάσεις.

Μιλώντας νωρίτερα στον ΣΚΑΪ, ο δικηγόρος της 24χρονης αναφέρθηκε στην ιατροδικαστική έκθεση και στο χάπι του βιασμού. Όπως είπε στις τοξικολογικές εξετάσεις αναμένεται να βρεθεί υπνωτική ουσία από το ποτό το οποίο προσφέρθηκε στη Γεωργία: «Με το χάπι αυτό δεν καταλαβαίνεις καθόλου τι σου γίνεται όυτε μπορείς να αντιδράσεις και δεν θυμάσαι τίποτα».

«Δεν έγιναν αιματολογικές εξετάσεις λόγω άγνοιας των Αρχών»

Για έλλειψη εξειδίκευσης και άγνοια των Αρχών σε ό,τι αφορά τα μοντέρνα αδικήματα έκανε σήμερα λόγο ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς, ένας εκ των νομικών παραστατών στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης.

«Δεν ελήφθη αίμα που έπρεπε να ληφθεί εντός 18 ωρών. Το πρώτο στοιχείο που θα μπορούσαμε να έχουμε έχει χαθεί… εκεί ευθύνεται η μη εξειδίκευση και η άγνοια των αρχών σε αυτού του είδους τα μοντέρνα αδικήματα», επισήμανε μιλώντας στον Alpha και τόνισε: «Πρέπει άμεσα να κυνηγούμε τον χρόνο αλλιώς τελειώσαμε… Το χάσαμε το αίμα πάει».

Ο κ. Διαλυνάς συμπλήρωσε πάντως πως «συνήθως οι τοξικολογικές ουσίες στα ούρα, το αργότερο σε μια εβδομάδα μας δίνουν αποτελέσματα» και επομένως «αυτές μπορεί να δρέψουν καρπούς».

Διαβάστε επίσης:

Προκλητική δήλωση από τον δικηγόρο του ιερέα: Έγινε μόδα να καταγγέλλουμε βιασμούς (Videos)

Κορωνοϊος – Τόκιο: Ρεκόρ κρουσμάτων για 4η συνεχή ημέρα

Κορωνοϊός – Λινού: «Λάθος να λέμε ότι είμαστε στο τέλος της πανδημίας» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 21:32