Ουγγαρία: Nεκρή και δύο τραυματίες από πυρκαγιά σε νοσοκομείο της Βουδαπέστης
Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και άλλοι δύο τραυματίστηκαν σήμερα από πυρκαγιά που ξέσπασε σ’ ένα από τα σημαντικότερα Νοσοκομεία της Ουγγαρίας.
Οι φλόγες ξεκίνησαν το πρωί από τη μονάδα απολύμανσης, στο ισόγειο του νοσοκομείου Σεντ Ίμρε της Βουδαπέστης, σύμφωνα με την εκπρόσωπο της αστυνομίας, Αντζέλικα Μόλναρ, που μίλησε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο MTI.
Η φωτιά επεκτάθηκε σε μια διπλανή αίθουσα, ενώ καπνοί έπνιξαν τους γύρω χώρους. Το προσωπικό μετέφερε 56 ασθενείς σε άλλες μονάδες.
Μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς οι πυροσβέστες εντόπισαν νεκρή μια νεαρή γυναίκα, είπε ο εκπρόσωπος των επειγόντων, Μάτε Κίσντι.
Τρεις άνθρωποι που εισέπνευσαν καπνούς μεταφέρθηκαν για νοσηλεία σε άλλο νοσοκομείο.
Τον περασμένο Νοέμβριο είχε εκδηλωθεί και πάλι μια μικρή πυρκαγιά στο ίδιο νοσοκομείο, χωρίς να τραυματιστεί κανείς.
Διαβάστε επίσης:
Ταυτότητα και δίπλωμα στο κινητό
Ολλανδία: Λαθρεπιβάτης άντεξε το ταξίδι κρυμμένος στην καταπακτή των τροχών αεροπλάνου