search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 08:21
MENU CLOSE

Κακοκαιρία Ελπίδα: Δεκάδες σπίτια χωρίς ρεύμα στην Ανατολική Αττική – «Σήμερα θα τελειώσει το θέμα» (Video)

28.01.2022 08:02
Διακοπές ρεύματος: Επιπλέον έκπτωση από τη ΔΕΗ επί της έκπτωσης του ΔΕΔΔΗΕ - Media

Παρότι έχουν περάσει ήδη τέσσερα 24ωρα από το πέρασμα της κακοκαιρίας Ελπίδα από την Αττική και οι «πληγές» που άνοιξε δεν λένε να «κλείσουν».

Ειδικά στην Ανατολική Αττική, δεκάδες είναι τα σπίτια που παραμένουν χωρίς ρεύμα, όπως επιβεβαίωσε και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ, Στέφανος Κουνούκλας.

«Ήταν μια δύσκολη διαδικασία για όλο τον κόσμο που έμεινε χωρίς ρεύμα 4 ημέρες και πάμε για την 5η. Δώσαμε ως εργαζόμενοι μεγάλη μάχη, δουλεύουμε νυχθημερόν, θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο, κάνουμε ό,τι είναι δυνατό», είπε ο Στ. Κουνούκλας μιλώντας στο Mega.

«Τις πρώτες ημέρες υπήρχε πρόβλημα με το τηλεφωνικό κέντρο. Κορωπί, Νέα Μάκρη, Μαραθώνας και Καλύβια εξακολουθούν να έχουν προβλήματα. Σήμερα θα δοθεί εκεί η μάχη. Όλες οι δυνάμεις του ΔΕΔΔΗΕ πάνε στην Ανατολική Αττική. Πιστεύουμε ότι θα κατορθώσουμε σήμερα να έχουν ρεύμα», εξήγησε.

«Ο ΔΕΔΔΗΕ έβγαλε μια ανακοίνωση ότι το πρόβλημα παραμένει σε 100 σπίτια. Θεωρούμε ότι σήμερα με όλες τις δυνάμεις μας θα τελειώσει το θέμα και στην Ανατολική Αττική. Είμαστε σε επιφυλακή και για τυχόν μεμονωμένες βλάβες», κατέληξε ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ.

Διαβάστε επίσης:

ΕΟΔΥ: Πού μπορείτε να κάνετε σήμερα δωρεάν rapid test

Αττική Οδός: Σε Πολιτική Προστασία και Τροχαία ρίχνει τις ευθύνες για το χάος

Βιασμός 24χρονης: Νέες καταθέσεις εμπλεκομένων στην υπόθεση – Επέστρεψε στη δουλειά της η Γεωργία Μπίκα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 08:19