search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:51
MENU CLOSE

Κάτω Πατήσια: Και νέα καταγγελία κατά του ιερέα από 40χρονη – «Με ρωτούσε στην εξομολόγηση για τις φαντασιώσεις μου»

28.01.2022 16:18
iereas_new

Σε ντόμινο καταγγελιών εξελίσσεται η υπόθεση του 37χρονου ιερέα ενορίας των Κάτω Πατησίων που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικου κοριτσιού.

Συγκεκριμένα μια 40χρονη γυναίκα, μιλώντας στο STAR, αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο την παρενόχλησε σε μια χρονική περίοδο, στην οποία αντιμετώπιζε μια πολύ δύσκολη κατάσταση στη ζωή της και αποφάσισε  να απευθυνθεί στον ιερέα για εξομολόγηση.Η καταγγέλλουσα έκανε λόγο για έναν άνδρα χειριστικό που της ζητούσε απόλυτη υποταγή.

Σύμφωνα με την μαρτυρία της, την ώρα της εξομολόγησης της μιλούσε απρεπώς και της ζητούσε να του εμπιστευτεί τις φαντασιώσεις της:

«Άρχισε να μου λέει πώς τα πάω με τον άντρα μου ερωτικά, αν συνευρισκόμαστε, αν υπάρχει χημεία μεταξύ μας. Του λέω έχει καμία σχέση με την εξομολόγηση αυτό πάτερ και μου είπε φυσικά πρέπει να τα λέμε όλα μην αισθάνεσαι ντροπή και άσχημα».

Η γυναίκα αναρωτιόταν αν υπάρχει εξομολόγηση τέτοιου τύπου και εκείνος τη διαβεβαίωνε πως υπάρχει.

Aν ήθελε, μάλιστα, να συνεχίσει μαζί του δεν θα έπρεπε να μιλήσει πουθενά για τα όσα λένε μεταξύ τους.

 Μάλιστα, όπως ανέφερε η γυναίκα, ο ιερέας έφτασε στο σημείο να της ζητήσει να συναντηθούν νυχτερινή ώρα στην εκκλησία για να «του τα πει όλα».

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του ιερέα έχει ασκηθεί και συμπληρωματική δίωξη για κατάχρηση σε ασέλγεια και την κατοχή πορνογραφικού υλικού μετά την κατάθεση 18χρονης ότι διατηρούσε ερωτική σχέση μαζί του.

Διαβάστε επίσης:

Προφυλακίστηκε 40χρονος για αποπλάνηση 14χρονης – Πώς έφτασαν στα ίχνη του

Κακοκαιρία: Το «μπαλάκι» σε Δήμους-Περιφέρειες και συστάσεις στους πολίτες ενόψει του νέου κύματος

ΠΟΕΔΗΝ: Καταγγέλλει ότι τα νοσοκομεία εν μέσω κακοκαιρίας πήραν εντολή να διαχειριστούν με προσοχή περιστατικά που προσελκύουν δημοσιότητα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:48