search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 20:50
MENU CLOSE

Προφυλακίστηκε 40χρονος για αποπλάνηση 14χρονης – Πώς έφτασαν στα ίχνη του

28.01.2022 15:46
peripoliko_new1511

Στην προφυλάκιση ενός 40χρονου άνδρα που συνελήφθη επ ‘ αυτοφώρω για αποπλάνηση ανήλικης προχώρησαν οι δικαστικές αρχές.

Η υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, έσπευσε άμεσα και την περασμένη Κυριακή πέρασαν χειροπέδες στο 40χρονο άνδρα ο οποίος ήταν φίλος της οικογένειας της 14χρονης που αποπλάνησε.

Αφορμή για να ξεδιπλωθεί η αρρωστημένη αυτή ιστορία, στάθηκε μια φωτογραφία που ανέβασε η 14χρονη στα social media από το δωμάτιο του ξενοδοχείου ημιδιαμονής στο οποίο βρίσκονταν εκείνη την ώρα με τον 40χρονο άνδρα.

Οι γονείς της ανήλικης που την έψαχναν, καθώς είχε φύγει από το σπίτι της από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου και βρίσκονταν στο ξενοδοχείο με τον 40χρονο, μόλις είδαν τη φωτογραφία στα social media αμέσως ενημέρωσαν τις αστυνομικές αρχές.

Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ αμέσως έσπευσαν στο ξενοδοχείο που είχε παρασύρει ο 40χρονος την ανήλικη και του πέρασαν χειροπέδες. Εναντίον σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στις δικαστικές αρχές οι οποίες διέταξαν την προφυλάκιση του.

Διαβάστε επίσης

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Καταιγίδες, χιόνια και θυελλώδεις άνεμοι έως την Κυριακή

Μητσοτάκης: Πήραμε τα μαθήματά μας και από αυτή την κακοκαιρία

Australian Open: O Μεντβέντεβ σταμάτησε ξανά τον Τσιτσιπά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 20:48