search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 07:00
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Ληστής σκόρπιζε τον τρόμο με όπλο και κουκούλα (Video)

27.01.2022 20:04
lhsteia_new

Τον φόβο και τον τρόμο σκόρπισε στη Θεσσαλονίκη 40χρονος κουκουλοφόρος που λήστεψε ένα μίνι μάρκετ κρατώντας στα χέρια του ένα όπλο.

Πρόκειται για 40χρονο άνδρα ο οποίος με την απειλή όπλου αφού ακινητοποίησε τον υπάλληλο του μίνι μάρκετ στη συνέχεια άδειασε το ταμείο.

Όπως φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο που παρουσίασε το Mega εκμεταλλευόμενος αρχικά την απουσία του υπαλλήλου, στάθηκε μπροστά στο σταντ των τσιγάρων κι άρχισε να αρπάζει τα πακέτα. Ωστόσο όταν είδε τον υπάλληλο να έρχεται προς το μέρος του τρόμαξε.

Αν και κατάφερε να αποσπάσει 700 ευρώ περίπου και 30 πακέτα τσιγάρα, ο ληστής το ίδιο βράδυ συνέχισε την εγκληματική του δράση σε άλλα δύο καταστήματα. Όμως έκανε ένα μοιραίο λάθος. Δεν φορούσε γάντια και η αστυνομία τον ταυτοποίησε και τον συνέλαβε από τα δακτυλικά του αποτυπώματα.

Όπως λέει και ο υπεύθυνος του μίνι μάρκετ, κάθε νύχτα που περνάει είναι κι από ένας μικρός τρόμος, καθώς τα μίνι μάρκετ είναι εύκολος στόχος για τους ληστές.

Διαβάστε επίσης

Σοκάρει νέα καταγγελία 16χρονης για τον ιερέα: «Μου έλεγε να του στείλω φωτογραφίες χωρίς τα ρούχα μου»

Κορωνοϊός: Επιστρέφει η μουσική σε εστίαση και διασκέδαση – Τέλος ο περιορισμός του ωραρίου (Video)

Βιασμός 24χρονης: Κατέθεσε ο φερόμενος ως διοργανωτής του πάρτι- Τι δείχνουν οι έρευνες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 07:00