search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 01:24
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Επιστρέφει η μουσική σε εστίαση και διασκέδαση – Τέλος ο περιορισμός του ωραρίου (Video)

27.01.2022 17:29
kovid-estiasi-new-012

Το πράσινο φως σε ό,τι αφορά στο θέμα της μουσικής στους χώρους εστίασης και διασκέδασης καθώς και στην απελευθέρωση του ωραρίου, έδωσαν κυβέρνηση και ειδικοί.

Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης ανακοίνωσε την αποκλιμάκωση των περιοριστικών μέτρων που είχαν επιβληθεί για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού με έμφαση στη μετάλλαξη Όμικρον.

Η κυβέρνηση υιοθέτησε την εισήγηση της επιτροπής των ειδικών για χαλάρωση των περιορισμών και η οποία θα τεθεί σε ισχύ από την προσεχή Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου, στις 6 το πρωί.

Ωστόσο παραμένει η καθήμενη διασκέδαση, όπως εξήγησε ο υπουργός. Αναφορικά με τα μέτρα που ισχύουν στα γήπεδα είπε ότι παραμένουν όλα ως έχουν και θα επανεξεταστεί η αύξηση της χωρητικότητας.

Όσον αφορά την κακοκαιρία είπε ότι αυτή στέρησε την δυνατότητα σε πολλούς να εμβολιαστούν γι’ αυτό και τα πιστοποιητικά εμβολιασμού όσων έληγαν αυτές τις ημέρες και συγκεκριμένα μέχρι τις 31 Ιανουαρίου θα λήξουν έως τις 7 Φεβρουαρίου.

Η επιτροπή εισηγήθηκε την αποκλιμάκωση των μέτρων και η κυβέρνηση την υιοθέτησε καθώς μειώνονται όπως είπε ο υπουργός Υγείας τα κρούσματα τον τελευταίο καιρό και η πίεση στο εθνικό σύστημα υγείας, αν και παραμένει, δείχνει ότι το ισοζύγιο εισιτηρίων/εξιτηρίων από τα νοσοκομεία δεν βρίσκεται σε ανησυχητικό βαθμό.

Διαβάστε επίσης

Κορωνοϊός: «Φρένο» Γκάγκα σε γενική άρση μέτρων – «Είμαστε πιο κοντά στο τέλος» (Video)

Δόμνα Μιχαηλίδου: «Όταν πήγα να ορκιστώ στο Προεδρικό Μέγαρο μού είπαν “οι συνοδοί από την άλλη πόρτα”» (Video)

Κακοκαιρία Ελπίδα: Εικονολήπτης καναλιού απεγκλώβισε «ζωντανά» αυτοκίνητο στο ΚΑΤ (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42