search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 00:20
MENU CLOSE

Πάνος Νάτσης: Αναβάλλονται οι παραστάσεις μέχρι νεοτέρας – Η ανακοίνωση του θεάτρου Ήβη (Videos)

29.01.2022 17:54
panos_natsis

Την αναβολή των παραστάσεων «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του», μετά το τροχαίο που στοίχησε τη ζωή στον Πάνο Νάτση, ανακοίνωσε το Θέατρο Ήβη.

«Η οικογένεια των θεατρικών σκηνών, με τεράστια θλίψη αποχαιρετά τον ηθοποιό και αγαπημένο μας συνεργάτη Πάνο Νάτση, που έχασε τη ζωή του, τόσο πρόωρα, σε τροχαίο δυστύχημα. Οι παραστάσεις για το “‘Οποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του”, στο Θέατρο Ηβη, αναβάλλονται μέχρι νεοτέρας», αναφέρει η ανακοίνωση του θεάτρου που συνοδεύεται από μια μαύρη φωτογραφία.

Νωρίτερα, μιλώντας στην εκπομπή «Τι λες τώρα», η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του θεάτρου Ήβη, Μαργαρίτα Δρούτσα, είπε: «Είναι σοκαριστικό, είναι μία τραγική ημέρα η σημερινή. Ειδοποιήθηκα από τον παραγωγό μας σήμερα το πρωί και πραγματικά δεν το πίστευα, έχουμε σοκαριστεί όλοι… Ήταν ένα παιδί όλο ζωή, έκανε τις πλάκες του, ήταν καλόκαρδος και τον αγαπούσαμε όλοι πάρα πολύ».

Πρόσθεσε μάλιστα ότι ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Γιώργος Καπουτζίδης, με τον οποίο ο 31χρονος βρισκόταν λίγες ώρες πριν από το δυστύχημα σε πάρτι, είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Κατέρρευσε η Κατιάνα Μπαλανίκα

«Είμαι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Ήταν ένα καταπληκτικό παιδί, ταλαντούχο, με χιούμορ. Περνούσαμε τόσο όμορφα, μας πείραζε, τον πειράζαμε. Πάνω στην άνοδό του, 31 ετών, δεν μπορώ να το χωνέψω πραγματικά. Μου είπαν ότι θέλουν να μου πουν κάτι πολύ κακό και ότι πρέπει να κάτσω», είπε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού η Κατιάνα Μπαλανίκα.

Από τον «Αστέρα Ραχούλας» στη «Γυναίκα χωρίς Όνομα»

Ο Πάνος Νάτσης, ο οποίος επέστρεφε από πάρτι γενεθλίων, γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου 1991 (ηλικία 31 χρονών) στην Αθήνα.

Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης το 2012.

Έχει συμμετάσχει στις θεατρικές παραστάσεις «Καλώς ήρθατε ντετέκτιβ Πουαρό» την περίοδο 2013-2014, «Η Στέλλα με τα κόκκινα γάντια» την περίοδο 2015-2016, «Ο ήχος του όπλου» τη σεζόν 2016-2017 και άλλες.

Τη σεζόν 2016-2017 ήταν μέρος του καστ της κωμικής σειράς «Αστέρας Ραχούλας» στον Alpha όπου υποδυόταν τον Κωνσταντή. Το 2018 πρωταγωνίστησε στην καθημερινή σειρά «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» στον ANT1 στο ρόλο του Κωστή Αναγνώστου.

«Αδύνατον ΝΑ δεχτούμε αυτό το τραγικό νέο…. Ποσο γλυκό παιδί, πόσο ωραία δουλέψαμε …Δεν μπορώ να σε αποχαιρετήσω Πάνο μου», έγραψε ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, στον λογαριασμό του.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Ρατσιστική επίθεση σε άτομο με πρόβλημα όρασης (Photo | Video)

Κορωνοϊός: 78 νεκροί και 583 διασωληνωμένοι – Στα 19.584 τα νέα κρούσματα

Κακοκαιρία: Νέα έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας – Πώς αναμένεται να κινηθεί

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 00:19