search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 02:19
MENU CLOSE

Συγκλονίζει ο Αντίνοος Αλμπάνης: «Τρέμω τον θάνατο» (Video)

30.01.2022 20:24
antinoos albanis

Για την περιπέτεια της υγείας του, τον λόγο που τον οδήγησε να την μοιραστεί δημόσια και τον θάνατο που ακόμη και σήμερα τρέμει μίλησε ο Αντίνοος Αλμπάνης στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

«Είχε καταλάβει πολύ μεγάλο χώρο μέσα μου όλο αυτό το πράγμα και ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ. Οπότε είχα πολύ μεγάλη αγωνία και έγνοια για το πως θα τσουλήσει όλο αυτό και πού θα πάει. Δεν ήξερα στα αλήθεια τι είχα ανάγκη εκείνη την στιγμή περισσότερο. Να έχω ανθρώπους δίπλα μου, οι οποίοι μπορεί να μην είναι ψύχραιμοι και να πρέπει εγώ να τους καθησυχάζω ή να πρέπει να το ανοίξω όλο αυτό το πράγμα και να δεχθώ το χάδι των ανθρώπων», εξήγησε ο ηθοποιός στη Ναταλία Γερμανού.

«Δεν είχα βρει τις ισορροπίες και μου ήταν πολύ νωπό οπότε ήθελα να τελειώσει το κομμάτι των χημειοθεραπειών και μετά να αρχίσω να το επικοινωνώ. Ήταν ελάχιστοι οι άνθρωποι που το ήξεραν… Ήταν πολύ λυτρωτικό όταν το έβγαλα από μέσα μου… Ακόμα και εγώ που είπα ότι θα πιάσω την ζωή από τα μαλλιά και θα την τρέξω, φοβάμαι…», συνέχισε.

«Δεν είναι ότι δεν φοβάμαι. Μέχρι και σήμερα φοβάμαι. Τον τρέμω τον θάνατο, τρέμω τις αρρώστιες, τρέμω μην συμβεί κάτι και δεν πάνε καλά τα πράγματα. Το θέμα είναι ακόμη και λίγο να έχει μείνει να του δώσω αξία», είπε εμφανώς συγκινημένος ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Διαβάστε επίσης:

Η νύφη των Μπέκαμ, Νίκολα Πελτζ, τα 7 αδέρφια της και ο δισεκατομμυριούχος πατέρας της

Πέτρος Ξεκούκης: «Θα πήγαινα ο ίδιος να καταγγείλω τον Πέτρο Φιλιππίδη αν γνώριζα κάτι» (Video)

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Ντύθηκε Δίας και αναλαμβάνει τον Όλυμπο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42