search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 14:32
MENU CLOSE

Πέτρος Ξεκούκης: «Θα πήγαινα ο ίδιος να καταγγείλω τον Πέτρο Φιλιππίδη αν γνώριζα κάτι» (Video)

29.01.2022 18:57
petros-Filippidis

Δημόσια συγγνώμη για τις δηλώσεις που έκανε στο Πρωινό για τον Πέτρο Φιλιππίδη ζήτησε ο Πέτρος Ξεκούκης.

«Είμαι κατά της βίας και έχω στενοχωρηθεί με τη διάσταση που πήραν οι δηλώσεις μου. Ζητώ συγγνώμη. Εγώ δεν μίλησα για τις συγκεκριμένες καταγγελίες. Είμαι κατά της βίας και κατά των ανθρώπων που κάνουν αυτές τις πράξεις. Λυπούμαι πάρα πολύ, λυπάμαι εάν παρερμηνεύτηκαν όσα είπα. Ίσως ήταν οι φράσεις ατυχείς και ζητώ συγγνώμη», είπε ο Πέτρος Ξεκούκης στην εκπομπή «Τι λες Τώρα» του Mega.

«Θα πήγαινα ο ίδιος να καταγγείλω τον Πέτρο Φιλιππίδη στη δικαιοσύνη, αν γνώριζα κάτι για την υπόθεση. Είναι έγκλημα αυτό. Μπράβο σε όποιον καταγγέλλει αυτού τους είδους τις πράξεις», συνέχισε.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πέτρος Ξεκούκης δήλωσε στο Πρωινό: «φοβάμαι ότι είναι πολύ δύσκολο να ξαναδουλέψει ο Πέτρος Φιλιππίδης. Στο κοινό πέρασε, ο κόσμος δεν ξεχνάει. Μπορεί να συνεργαστούμε αργότερα, τον αγαπώ, τον εκτιμώ, το ταλέντο δεν παύει να υπάρχει. Δεν θα ήθελα να πάω αυτή τη στιγμή να τον επισκεφθώ στη φυλακή, γιατί είμαι σίγουρος ότι και ο ίδιος θα αισθανόταν πολύ άσχημα».

«Φαντάζεστε αν βλέπει στην τηλεόραση τον Πλάτανο πώς θα αισθάνεται ψυχολογικά; Θα πρέπει να μπούμε και στη δική του τη θέση, μπορεί να έχει κατανοήσει. Έρχεται η δικάσιμος και μπορεί εκεί να έχουμε και αποκαλύψεις και να φανεί ότι κάποιες πήγαν οικειοθελώς. Μπορεί να έγιναν σκόπιμα όλα αυτά που έγιναν», είπε.

Διαβάστε επίσης:

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Ντύθηκε Δίας και αναλαμβάνει τον Όλυμπο

Κλέλια Ρένεση κατά κυβέρνησης: «Η αλητεία και η αριστεία… ένα τσιγάρο δρόμος»

Κατερίνα Στικούδη: Διέρρηξαν την κλινική που διατηρεί με το «Θηρίο» (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 14:31