search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 00:13
MENU CLOSE

Πέτρος Ξεκούκης για Φιλιππίδη: «Τον λάτρευα και τον λατρεύω» (Video)

11.01.2022 12:40
petros-ksekoykis-new

Στη δύσκολη συνεργασία που είχε με τον Κώστα Χατζηχρήστο αλλά και στον Πέτρο Φιλιππίδη αναφέρθηκε ο Πέτρος Ξεκούκης.

«Υπήρξαν δύσκολες στιγμές που είπα καλύτερα να μη γινόμουν ηθοποιός. Σκέφτηκα να τα παρατήσω λόγω κακής αντιμετώπισης. Γιατί όταν βλέπεις έναν μεγάλο πρωταγωνιστή που τον έχεις Θεό και τον θαυμάζεις, τον Κώστα Χατζηχρήστο αλλά σαν άνθρωπος μεγάλος είχε τα συν και τα μείον του. Είχα μια άσχημη, ατυχή στιγμή μαζί του που με συγκλόνισε» τόνισε ο ηθοποιός, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Τον λάτρευα τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον λατρεύω. Δεν περίμενα ποτέ ότι μπορεί να έχει φερθεί έτσι. Ωστόσο πήραμε όλοι ένα μαχαίρι και αρχίζαμε να κατηγορούμε μόλις ακούγαμε κάτι. Ας περιμένουμε να δούμε τι θα πει η δικαιοσύνη. Φαντάζεσαι τι έχει να γίνει αν η δικαιοσύνη αθωώσει αυτούς τους ανθρώπους;» είπε μεταξύ άλλων.

Τέλος, ο ηθοποιός αναφέρθηκε σε ένα τροχαίο ατύχημα που λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή. Όπως επισημαίνει ο ίδιος και δεδομένου ότι πιστεύει βαθιά στον Θεό, θεωρεί ότι βίωσε ένα θαύμα.

«Εχω βιώσει θαύμα πολλές φορές. Θα πω και κάτι που έγινε χθες. Ερχόμενος στην Αθήνα από την δουλειά, πέρασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα ένα τζιπ μαύρο και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα. Το βλέπω στα δέκα μέτρα ακριβώς απέναντί μου.

Αυτόν που οδηγούσε το αυτοκίνητο, διωκόμενος για να φύγει, δεν προλάβαμε να τον δούμε. Δεν πρόλαβα να κάνω τον σταυρό μου, μα είπα «Παναγία μου»! Και έστριψα το τιμόνι, βγήκα στο αντίθετο ρεύμα, κόντεψα να πέσω κάτω και να σκοτωθώ στα διόδια.

Θεωρώ ότι ήταν ένα θαύμα αυτό του Θεού που κρατήθηκε το μισό αυτοκίνητο επάνω και το μισό αυτοκίνητο ήταν στον γκρεμό. Αιωρούνταν το αυτοκίνητο».

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Αλκαίος στον Αρναούτογλου: Ο λόγος που «εξαφανίστηκε» μετά την Eurovision – Γιατί άλλαξε επίθετο (Videos)

Από παίκτης του Big Brother, πρωταγωνιστής σε gay ερωτικές ταινίες (Photos)

Survivor – Μυριέλλα Κουρεντή: «Μου λείπει ο σύντροφός μου, θέλω να τον αγκαλιάσω»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 00:10