search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 22:59
MENU CLOSE

ΑΝΤ1: Αλλαγές στην prime time του ζώνη σταθμού – Τι γίνεται με την «Φάρμα»

03.02.2022 10:13
ant1_farma_new

Ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να πάει σε δραστικές λύσεις όλων των ζωνών προκειμένου να σώσει το γόητρο του προγράμματός του όσο είναι νωρίς.

Έτσι, από την ερχόμενη εβδομάδα η «Φάρμα» μετακομίζει από τις καθημερινές στο τριήμερο Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, εκεί που ο ανταγωνισμός δεν είναι τόσο σκληρός.

Ετσι, από την ερχόμενη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου στη θέση της «Φάρμας» θα παίζει ο «Ηλιος», ενώ στις 17.30 ξαναμπαίνει το τηλεπαιχίδι με τον Μάρκο Σεφερλή «5χ5».

Οσο για τη «Φάρμα» με τον Σάκη Τανιμανίδη παραμένει τις Παρασκευές μετά το «Βινύλιο» στις 21.30, ενώ παράλληλα θα προβάλλεται και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 22.00 ευελπιστώντας σε μια καλύτερη τύχη από πλευράς ποσοστών τηλεθέασης.

Σύμφωνα με το tinamess την περασμένη Δευτέρα γυρίστηκε και ο τελικός της «Φάρμας», πράγμα που σημαίνει ότι το παιχνίδι θα προβληθεί κανονικά.

Διαβάστε επίσης:

ΣΚΑΪ: Τα τρία νέα ριάλιτι που πρότεινε ο Ατζούν στο σταθμό

Facebook: Χάνει χρήστες για πρώτη φορά – Σε ελεύθερη πτώση οι μετοχές της Meta

Σία Κοσιώνη: «Είναι απίστευτος ο Κώστας Μπακογιάννης, είναι ο άνθρωπος στον οποίο μπορείς να στηρίζεσαι για τα πάντα» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 22:56