search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 00:24
MENU CLOSE

Κούγιας για δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: «Φοβάμαι ότι φυγάδευσαν τους δράστες»

05.02.2022 10:55
Υπόθεση Λιγνάδη: Στο πειθαρχικό του ΔΣΑ για εξηγήσεις Κούγιας και Βλάχος - Media

Την απαισιόδοξη εκτίμησή του αναφορικά με τις αστυνομικές έρευνες για τα άτομα που συμμετείχαν στην δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη έκανε ο Άλεξης Κούγιας.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην «Livesport» εξέφρασε φόβους πως δεν θα εντοπιστούν εύκολα οι υπόλοιποι δράστες. «Ακόμα δεν έχουν γίνει άλλες συλλήψεις, εκτός του 23χρονου και εύχομαι να μην δικαιωθεί ο Καρυπίδης, που μου είπε ότι θα το φορτώσουν σε αυτόν τον Αλβανό που συνέλαβαν και οι άλλοι θα την κοπανήσουν», είπε αρχικά ο γνωστός ποινικολόγος.

«Προσωπικά, φοβάμαι μήπως τους φυγάδευσαν τους υπόλοιπους ή τους έχουν φυγαδεύσει ήδη στην Αλβανία και ψάχνουν να τους βρουν στην Ελλάδα. Θα φανεί αυτό μέσα στις επόμενες δύο μέρες. Θα είμαι στη Βέροια την Κυριακή το πρωί για να μιλήσω με την οικογένεια του Αλκη και την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη, την επόμενη μέρα από την απολογία του κατηγορούμενου, για να πάρουμε τη δικογραφία. Τώρα δεν ξέρουμε τίποτα, είμαστε τυφλοί πάνω σε αυτό το θέμα», τόνισε ο Αλέξης Κούγιας.

Διαβάστε επίσης:

Σταϊκούρας: Όλα ανοιχτά για μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα

Μάντζος στο topontiki.gr: «Το ΚΙΝΑΛ είναι απέναντι στον ελιτισμό της ΝΔ και τον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ»

Κορωνοϊός: Πάσχα στο χωριό φέτος για τους Έλληνες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 00:19