search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 05:23
MENU CLOSE

Δολοφονία Άλκη: Και πρώην ποδοσφαιριστής ανάμεσα στους συλληφθέντες

07.02.2022 00:02
alkis

Πρώην ποδοσφαιριστής στην παιδική ομάδα του ΠΑΟΚ, υπάλληλος σε υποκατάστημα γνωστής αλυσίδας υποδημάτων και οργανωμένος στη ΘΥΡΑ 4 είναι ο ένας από τους 8 νεαρούς που συνελήφθησαν, την Κυριακή, για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thesstoday.gr, πρόκειται για τον οδηγό του δεύτερου μαύρου αυτοκινήτου, που συμμετείχε στη δολοφονική επίθεση και εντοπίστηκε κρυμμένο σε πάρκινγκ στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Οι συλληφθέντες είναι ηλικίας από 20 έως 23 ετών και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είναι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Πληροφορίες απο την ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν πως έξι από αυτούς είναι σεσημασμένοι για επεισόδια και συμμετοχή σε αιματηρές συμπλοκές.

Για την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του 19χρονου φοιτητή αναζητούνται ακόμη δύο άτομα. Ο ένας εξ αυτών φέρεται να έχει διαφύγει από τη χώρα.

Μαζί με τον 23χρονο, που εντοπίστηκε πρώτος, οι συλλήψεις για την υπόθεση ανέρχονται σε συνολικά εννέα.

Θεοδωρικάκος: Η έρευνα για τη δολοφονία να φτάσει μέχρι τέλος

Μετά τις ραγδαίες εξελίξεις, ο υπουργός προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, δήλωσε: «Είχαμε πει από την πρώτη στιγμή ότι είναι ζήτημα τιμής για την Ελληνική Αστυνομία, για τη δικαιοσύνη, για την πολιτεία συνολικά, η έρευνα για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη να φτάσει μέχρι το τέλος».

»Να βρεθούν οι ένοχοι και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Αυτό ήταν και είναι το καθήκον του κράτους δικαίου και αυτό γίνεται πραγματικότητα τώρα. Άμεση απόδοση δικαιοσύνης και πρωτοβουλίες για να μπει τέλος σε αυτή την παράλογη βία και τον χουλιγκανισμό», κατέληξε.

Περισσότερα σε λίγο…

Διαβάστε επίσης:

ΑΝΕΚ: Ένοπλη ληστεία στα γραφεία της στον Πειραιά – Ντυμένοι αστυνομικοί οι δράστες

Θρίλερ στο Ρέθυμνο: Εντοπίστηκε πτώμα στη θάλασσα χωρίς άκρα

Γιάννης Θεοχαρόπουλος: Τραγική φιγούρα ξανά ο πατέρας του 21χρονου Ερμή – Έχασε και τον στενό του φίλο (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32