search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 15:06
MENU CLOSE

Δολοφονία Άλκη: Καταιγιστικές εξελίξεις – Ακόμη 2 συλλήψεις, συνολικά 9 οι συλληφθέντες

06.02.2022 22:05
alkis193

Άλλες δύο συλλήψεις, συνολικά 8 για σήμερα, ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. για την άγρια δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού.

«Σε συνέχεια των δύο προηγούμενων ανακοινώσεων που εκδόθηκαν από την Υπηρεσία μας και αφορούν σε σύλληψη, δυνάμει σχετικών Ενταλμάτων, έξι (6) ατόμων, τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση ανθρωποκτονίας 19χρονου, που έλαβε χώρα την 01-02-2022, στην περιοχή Χαριλάου, ανακοινώνεται ότι εκτελέστηκαν δύο επιπλέον Εντάλματα σύλληψης. Συνελήφθησαν δηλαδή δύο ακόμη άτομα, ως εμπλεκόμενα στην προαναφερόμενη υπόθεση. Οι έρευνες συνεχίζονται. Για οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη, θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Νωρίτερα την Κυριακή, η Αστυνομία γνωστοποίησε αρχικά τη σύλληψη 4 οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ, ηλικίας από 20 έως 23 ετών και στη συνέχεια ακόμη δύο νεαρών, ηλικίας 20 και 21 ετών αντίστοιχα.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, από τους τέσσερις πρώτους οι τρεις έχουν απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Μαζί με τον 23χρονο, που εντοπίστηκε πρώτος, οι συλλήψεις για την υπόθεση ανέρχονται σε συνολικά εννέα.

Για την υπόθεση αναζητούνται ακόμη δύο άτομα, ο ένας εκ των οποίων φέρεται να έχει διαφύγει από τη χώρα.

Βρέθηκε κρυμμένο σε πάρκινγκ και το δεύτερο αμάξι

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο οδηγός του δεύτερου, μαύρου αυτοκινήτου, που φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο να φεύγει από το σημείο της δολοφονίας, παράνομα, από μονόδρομο.

Το δεύτερο όχημα εντοπίστηκε κρυμμένο σε πάρκινγκ στην ανατολική Θεσσαλονίκη και μεταφέρθηκε για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Θεωρείται στοιχείο «κλειδί» για τις έρευνες.

Θεοδωρικάκος: Η έρευνα για τη δολοφονία να φτάσει μέχρι τέλος

Μετά τις ραγδαίες εξελίξεις, ο υπουργός προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, δήλωσε: «Είχαμε πει από την πρώτη στιγμή ότι είναι ζήτημα τιμής για την Ελληνική Αστυνομία, για τη δικαιοσύνη, για την πολιτεία συνολικά, η έρευνα για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη να φτάσει μέχρι το τέλος».

»Να βρεθούν οι ένοχοι και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Αυτό ήταν και είναι το καθήκον του κράτους δικαίου και αυτό γίνεται πραγματικότητα τώρα. Άμεση απόδοση δικαιοσύνης και πρωτοβουλίες για να μπει τέλος σε αυτή την παράλογη βία και τον χουλιγκανισμό», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Παλλήνη: Αίσιο τέλος στην ομηρία

Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Το σημείο όπου βρέθηκαν νεκροί οι ορειβάτες (Photo | Video)

Κορωνοϊός: 95 νέοι θάνατοι και 10.985 νέες μολύνσεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 15:06