search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 21:07
MENU CLOSE

Δολοφονία Άλκη: Βρισιές και αποδοκιμασίες στους 8 (video)

07.02.2022 12:58
alkis8new_exo

Ένταση στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης όταν έφτασαν οι 8 συλληφθέντες, που κρατούνται ως ύποπτοι για συμμετοχή στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού.

Οπως αναφέρει το voria.gr, οι συλληφθέντες μετήχθησαν στο δικαστήριο εν μέσω σφοδρών αποδοκιμασιών από εξαγριωμένους πολίτες που πέταξαν πράγματα και τους επιτέθηκαν λεκτικά φωνάζοντας «κοπρόσκυλα», «δολοφόνοι» και «σκίστε τους», ενώ πολύ ισχυρές ήταν οι αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο που έστησαν τείχος προκειμένου να μην τους προσεγγίσει το πλήθος.

Οι οκτώ συνελήφθησαν χθες, Κυριακή βάσει σχετικών ενταλμάτων, έφτασαν στα δικαστήρια υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Στη συνέχεια θα οδηγηθούν στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση ωστόσο αναμένεται να ζητούν προθεσμία για την απολογία τους.

Πρόκειται για επτά Έλληνες και έναν Αλβανό, νεαρής ηλικίας, η εμπλοκή των οποίων στο άγριο έγκλημα προέκυψε από το προανακριτικό υλικό που συγκέντρωσε η Δίωξη Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Έχουν εκδοθεί ακόμα δύο εντάλματα σύλληψης με την αστυνομία να αναζητά τα άτομα.

Νωρίτερα το συγκεντρωμένο πλήθος είχε προπηλακίσει συλληφθέντες για άλλη υπόθεση…

«Αθώωνουν» τον 23χρονο

Υπενθυμίζεται ότι ο 23χρονος που συνελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα θα περάσει το κατώφλι της ανακρίτριας στις 12 το μεσημέρι προκειμένου να απολογηθεί και αναμένεται να μεταχθεί αργότερα στα δικαστήρια. Κατηγορείται μεταξύ άλλων για το κακούργημα της από κοινού ανθρωποκτονίας με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα κατά συρροή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι 7 από τους 8 σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ «αθωώνουν» τον 23χρονο, επιβεβαιώνοντας την ιστορά του και «δείχνουν» ως φυσικό αυτουργό της δολοφονίας έναν 21χρονο Έλληνα που είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες της Κυριακής…

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Άλκη: Το πληθος προπηλάκισε… λάθος συλληφθέντες (video)

Νέος Βουτζάς: Στα 3 μέτρα έφτασε η καθίζηση του εδάφους – Σε απόγνωση οι κάτοικοι (Videos)

Τήνος: Τα κύματα παρέσυραν τους καβοδέτες – Παραλίγο να βρεθούν στη θάλασσα (Video/Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 21:07