search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 07:32
MENU CLOSE

Folli Follie: Εκτός πολιτικής αγωγής στη δίκη της οικογένειας Κουτσολιούτσου

07.02.2022 14:48
folli_follie_new

Eξελίξεις υπήρξαν στη δίκη για τα παραποιημένα οικονομικά στοιχεία της Folli Follie. Συγκεκριμένα εκτός πολιτικής αγωγής τέθηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων η εταιρία.

Το δικαστήριο έκανε δεκτή την ένταση του συνόλου των συνηγόρων υπεράσπισης και ως εκ τούτου η εταιρία Folli Follie δεν θα μπορέσει να παρασταθεί στη διαδικασία ώστε να υποστηρίξει την κατηγορία και να διεκδικήσει την καταδίκη της οικογένειας Κουτσολιούτσου και των συγκατηγορουμένων της.

Υπενθυμίζεται ότι το επιχείρημα που εμφάνισε η υπεράσπιση των κατηγορουμένων επί της ένστασης είναι ότι η εταιρεία όχι μόνο δεν έχει ζημιωθεί από τα παραποιημένα οικονομικά στοιχεία και την χειραγώγηση της μετοχής, αλλά αντίθετα «κέρδισε» καθώς, κατά την κατηγορία, τα κέρδη από τις παράνομες διαδικασίες κατέληξαν ως επί το πλείστον στην ίδια την εταιρεία.

Εκτός πολιτικής αγωγής τέθηκαν επίσης η Ένωση Ελλήνων Επενδυτών, εταιρείες διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων, μικρομέτοχοι και ο κινεζικός όμιλος Fosun.

Κατόπιν αυτών των εξελίξεων, στα έδρανα της πολιτικής αγωγής παραμένουν η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, ο ΕΦΚΑ, ο ΕΟΠΥΥ, η Τράπεζα Πειραιώς, η Alpha Bank, το Υπερταμείο και κάποιοι επενδυτές.

Διαβάστε επίσης

Ηράκλειο: Άφησε σημείωμα και πήδηξε στο κενό…

Δολοφονία Άλκη: Βρισιές και αποδοκιμασίες στους 8 – «Κοπρόσκυλα», «Σκίστε τους!» (video)

Σαλαμίνα – Καταγγελία: Αυτοκίνητο της Περιφέρειας Αττικής σταθμευμένο σε πάρκινγκ αναπήρων (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 07:30