search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 19:53
MENU CLOSE

Ανέστης Βλάχος: Στα δικαστήρια για τη διαθήκη ο γιος του – «Είναι πλαστή, αυτά τα γράμματα δεν είναι του πατέρα μου»

08.02.2022 08:56
anestis-vlachos-new

Τη γνησιότητα της διαθήκης του πατέρα του, αμφισβητεί ο γιος του Ανέστη Βλάχου δηλώνοντας ότι θα εξαντλήσει όλα τα ένδικα μέσα με σκοπό -όπως ο ίδιος τονίζει- να δικαιωθεί η μνήμη του πατέρα του.

«Ορίζω αποκλειστική κληρονόμο μου την κόρη μου Έλλη Βλάχου του Ανέστη» έλεγε στο χαρτί το οποίο καθαρογράφτηκε και παραδόθηκε από το δικηγορικό γραφείο του Κωνσταντίνου Παπαναστασίου στα μέλη της οικογένειάς του.

Ο Ηρακλής Βλάχος, ωστόσο, υποστηρίζει ότι η διαθήκη είναι πλαστή, καθώς ο εν λόγω γραφικός χαρακτήρας δεν είναι του πατέρα του.

«Η διαθήκη είναι πλαστή και είμαι σίγουρος. Αυτά τα γράμματα δεν είναι του πατέρα μου. Ακόμα και ένας που δεν είναι γραφολόγος μπορεί να το διαπιστώσει. Εκτός αυτού, ο πατέρας μου ήταν ένας λαϊκός άνθρωπος που μιλούσε πολύ λαϊκά, ένας άνθρωπος που δεν πήγε σχολείο, δεν έμαθε γράμματα και δεν εκφραζόταν έτσι, ούτε καν στις συνεντεύξεις του.

Ακόμα και αν το κείμενο το έγραφε ο ίδιος, είναι υπαγορευμένο. Ειδικά εκεί που λέει “διαθέτης” αν τον ρωτούσες για τη λέξη αυτή θα σε ρώταγε τι σημαίνει αυτό. Είναι ολοφάνερο ότι είναι πλαστή. Επίσης υπάρχει ένα πολύ μεγάλο κενό σε ένα από τα δεκάδες ψέματα που έχουν ειπωθεί από την άλλη πλευρά. Λέγανε ότι η διαθήκη έχει συνταχθεί το 2014. Η συγκεκριμένη διαθήκη έχει ημερομηνία το 2016.

Για όλα όσα λέω μιλάω με αποδείξεις. Προφανώς την έχουν αλλάξει. Επίσης, το πιο εύκολο πράγμα είναι να ξεπατικώσεις μια υπογραφή. Η συγκεκριμένη υπογραφή είναι όντως του πατέρα μου. Αυτό βέβαια, δε σημαίνει ότι το κείμενο είναι δικό του. Ούτε συντακτικά, ούτε γραφικά. Ούτε κατά διάνοια», ανέφερε μεταξύ άλλων, μιλώντας στην εφημερίδα Espresso, ενώ πρόσθεσε ότι πρόκειται να προσβάλει τη διαθήκη εις τριπλούν: για πλαστότητα, για δικαιοπρακτική ικανότητα και για τη νόμιμη μοίρα.

Διαβάστε επίσης:

Δανάη Μπάρκα: «Θυμάμαι ποιοι με αμφισβητούσαν πέρυσι» (Video)

Κορωνοϊός: Οι μάσκες γίνονται απαραίτητο «αξεσουάρ» στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

Survivor – Θανάσης Μπέλλος: Υπέφερα πάρα πολύ για τρεις μέρες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 19:52