search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 18:59
MENU CLOSE

Δολοφονία Άλκη: Αυτός είναι ο 25χρονος που παραδόθηκε στις Αρχές, γνωστός και ως «Αθηναίος»

08.02.2022 23:41
athinaios09-new

Πρόκειται για τον 25χρονο Αλέξανδρο Βελαλόπουλο,  γνωστό και  ως «Αθηναίο», που θεωρείται από τις αρχές ως σκληρός χούλιγκαν της θύρας 4 του ΠΑΟΚ.

Ο 25χρονος παραδόθηκε την Τρίτη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όπου μετέβη συνοδεία του συνηγόρου του, για την εμπλοκή του στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βελαλόπουλος, ο οποίος κατοικεί σε περιοχή της Αθήνας, ζούσε τον προηγούμενο χρόνο στη Θεσσαλονίκη, όπου και εργαζόταν ως ντελιβεράς.

Αμέσως μετά τη φονική επίθεση σε βάρος του Άλκη Καμπανού, ο 25χρονος εξαφανίστηκε και βρήκε «καταφύγιο» σε σπίτι φίλων του, ενώ οι αστυνομικοί, που ερευνούν την υπόθεση, φέρονται να είχαν φτάσει στα «ίχνη» του, έχοντας εντοπίσει το στίγμα του κινητού του τηλεφώνου. 

Ο ίδιος ωστόσο παραδόθηκε στις Αρχές, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είχε προηγηθεί επικοινωνία με τη μητέρα του, Βαλεντίνα, η οποία του ζήτησε να εμφανιστεί και να παραδοθεί.

Ο «Αθηναίος», όπως χαρακτηριστικά τον αποκαλούν, είναι «καθαρός» για οπαδική βία, ωστόσο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είναι σεσημασμένος για υπόθεση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βελαλόπουλος έχει σπίτι και στην Τήνο, όπου πραγματοποιήθηκε έφοδος της Αστυνομίας.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Άλκη: Πώς στήθηκε η αιματηρή ενέδρα – Ολόκληρη η κατάθεση αστυνομικού

Υπόθεση βιασμού Γεωργίας: Το πόρισμα των Ελβετών για το δείγμα ούρων – Τι αναφέρει για αλκοόλ και ουσίες

Ηράκλειο: Άνδρας επιτέθηκε σε φιλόλογο προσπαθώντας να την ναρκώσει (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 18:59