search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 20:10
MENU CLOSE

Παρέμβαση εισαγγελέα για τις αιχμές Κούγια κατά Γιώργου Σαββίδη (Video)

08.02.2022 16:13
kougias_kinito

Άμεση εντολή για έρευνα σχετικά με υποκίνηση σε βία, εξέδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, μετά τις αιχμές που άφησε ο Αλέξης Κούγιας, προβάλλοντας ανάρτηση που φέρεται να δημοσίευσε ο γιος του προέδρου του ΠΑΟΚ, Γιώργος Σαββίδης.

Ο Κούγιας μετέβη σήμερα το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, μαζί με τους γονείς και τους φίλους του Άλκη, για να δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου.

Κατά την άφιξή του έδειξε στους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης την επίμαχη ανάρτηση σε κοινωνικό δίκτυο, η οποία έγινε μετά από αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Άρη. Ο δικηγόρος ανέφερε ότι οι γονείς του θύματος του ζήτησαν να δημοσιοποιήσει αυτή τη φωτογραφία. Δήλωσε ότι «είναι ατυχέστατο και πρέπει να τελειώνει», χωρίς να κάνει κανένα άλλο σχόλιο.

Με βάση την καταγγελία, ο διευθύνων της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος έδωσε εντολή στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης να παραγγείλει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθεί πότε κι από ποιον έγινε η ανάρτηση, κι αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της υποκίνησης τέλεσης αδικημάτων βίας, στο πλαίσιο του Αθλητικού Νόμου.

Την έρευνα αναμένεται να αναλάβει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Άλκη: Παραδόθηκε ο Έλληνας καταζητούμενος – Διαφεύγει ένας από τους 11 στην Αλβανία

Δολοφονία Άλκη – Θεοδωρικάκος: «Θεωρώ ότι υπάρχουν όλα τα στοιχεία στη Δικαιοσύνη– Διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον 20χρονο»

Άλκης Καμπανός: Καταπέλτης η ιατροδικαστής -Ήξεραν τι έκαναν αυτοί που τον χτύπησαν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 20:10