search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 22:44
MENU CLOSE

Δολοφονία Άλκη – Κούγιας: «Αυτή είναι η ανατριχιαστική φωτογραφία που ανέβασε ο Γιώργος Σαββίδης» (Photos)

08.02.2022 12:17
kougias_ekso_new

Μία φωτογραφία με μαχαίρι καρφωμένο πάνω σε ένα τραπέζι που ανήρτησε στο Instagram ο γιος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργος Σαββίδης, μετά τη νίκη του Άρη εναντίον του ΠΑΟΚ, στα τέλη Νοεμβρίου, έδειξε στους δημοσιογράφους ο δικηγόρος της οικογένειας του αδικοχαμένου Άλκη, Αλέξης Κούγιας.

Όπως σημείωσε ο ποινικολόγος «οι γονείς του αδικοχαμένου Άλκη μου έδωσαν μία εντολή σήμερα, να φθάσει η υπόθεση αυτή όσο πιο ψηλά μπορεί χωρίς καμία διάθεση εκδικήσεως».

«Ο γονείς του μου είπαν να σας δημοσιοποιήσω μία φωτογραφία: αυτή τη φωτογραφία ανήρτησε ο Γιώργος Σαββίδης μετά τη νίκη του Άρη εναντίον του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας» τόνισε ο ίδιος.

«Είναι ανατριχιαστικό και πρέπει επιτέλους να τελειώνει» κατέληξε ο ίδιος.

Η φωτογραφία που έδειξε ο Αλέξης Κούγιας

Στα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης βρίσκονται οι γονείς του 19χρονου Άλκη και οι δυο φίλοι του, που τραυματίστηκαν κατά τη δολοφονική επίθεση, πριν από μια εβδομάδα, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Άλκη – Θεοδωρικάκος: «Θεωρώ ότι υπάρχουν όλα τα στοιχεία στη Δικαιοσύνη– Διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον 20χρονο»

Ρόδος: Ανατροπή σε υπόθεση ομαδικού βιασμού – Στο εδώλιο το «θύμα» για συκοφαντία

Δολοφονία Άλκη: Συγκλονίζουν οι γονείς του – «Ήταν παιδί που δεν μάλωνε, να σταματήσει αυτός ο εμφύλιος» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 22:40