search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 08:09
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Έσβησαν το «Άλκη ζεις» κι έγραψαν «ΠΑΟΚάρα» (Video)

08.02.2022 18:41
paokara_amp

Την ώρα που μετά το τραγικό συμβάν της δολοφονίας του 19χρονου, γίνονται προσπάθειες ούτως ώστε να σταματήσει η βία μέσα και έξω από τα γήπεδα, κάποιοι συνεχίζουν απτόητοι να δυναμιτίζουν το κλίμα.

Όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες του grtimes.gr, άγνωστοι έγραψαν “ΠΑΟΚΑΡΑ ΑΜΠ” με σκοπό να καλύψουν το “Άλκη ζεις”, δύο λέξεις που μετά την δολοφονική ενέδρα έχουν γραφτεί σε δεκάδες τοίχους της πόλης με σκοπό κάνεις να μη ξεχάσει τι έγινε.

Για ανεγκέφαλους που δεν σέβονται τίποτα, ούτε καν τη δολοφονία ενός νέου ανθρώπου, έκαναν λόγω μιλώντας στο ίδιο μέσο κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι αντίκρισαν με έκπληξη να έχει καλυφθεί το σύνθημα για τον Άλκη και να έχει γραφτεί επάνω του: “ΠΑΟΚ ΑΜΠ”.

Σημειώνεται ότι στην ευρύτερη περιοχή της οδού Δελφών, λειτουργούν τρεις σύνδεσμοι οπαδών του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης:

Παρέμβαση εισαγγελέα για τις αιχμές Κούγια κατά Γιώργου Σαββίδη (Video)

Δολοφονία Άλκη – Θεοδωρικάκος: «Θεωρώ ότι υπάρχουν όλα τα στοιχεία στη Δικαιοσύνη– Διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον 20χρονο»

Δολοφονία Άλκη: Συγκλονίζουν οι γονείς του – «Ήταν παιδί που δεν μάλωνε, να σταματήσει αυτός ο εμφύλιος» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 08:06