search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 13:58
MENU CLOSE

Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Αναβλήθηκε η πορεία στη μνήμη του – Φοβούνται επεισόδια οι φίλοι του

09.02.2022 19:22
alkis-1536×618

Οι στενοί του φίλοι του Άλκη Καμπανού γνωστοποίησαν πως δε θα πραγματοποιηθεί η πορεία στη μνήμη του που είχε προγραμματιστεί στις 19 Φεβρουαρίου.

Ο λόγος είναι η φορτισμένη κατάσταση στην Θεσσαλονίκη, που οδηγεί στο φόβο μην πραγματοποιηθούν επεισόδια τα οποία και θα αμαυρώσουν τη μνήμη του αδικοχαμένου 19χρονου.

Η ανακοίνωση των φίλων του Άλκη αναφέρει:

«Η προγραμματισμένη πορεία για 19/2 με αφορμή τον άδικο θάνατο του Άλκη θα αναβληθεί μέχρι νεωτέρας λόγω ύπαρξης ενδοιασμών για διενέξεις και συγκρούσεις μεταξύ οπαδών διαφορετικών ομάδων γεγονός που θα αμαύρωνε τη μνήμη του Άλκη και θα ερχόταν σε σύγκρουση με τον σκοπό της πορείας.

Το κλίμα εντός της πόλης είναι ιδιαίτερα φορτισμένο και η συγκεκριμένη πορεία μπορεί να δημιουργήσει ερεθίσματα που θα αφυπνίσουν πάλι αυτά τα ορμέμφυτα και μη ανθρώπινα αισθήματα που αποτελούν λυδια λίθο του μίσους και του διχασμού. Άλκη ζεις. Εκ μέρους της παρέας του».

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός: Πανό για τον Άλκη – Συγκίνηση για τα θύματα της Θύρας 7 (Photos)

Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Τεστ DNA σε όλους τους δράστες ζήτησε η ανακρίτρια

Σοκάρουν οι φίλοι του Άλκη: «Φώναζε “Βοήθεια, δεν μπορώ πονάω…”» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 12:28