search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 23:19
MENU CLOSE

Δολοφονία Άλκη: Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης

09.02.2022 16:51
simeio_dolofonias_new

Ένα νέο βίντεο έρχεται στο φως της δημοσιότητας από την δολοφονική επίθεση στον Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

Στο βίντεο ντοκουμέντο καταγράφονται τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά την επίθεση. Φαίνεται μάλιστα να χτυπάει κάτι πάνω στα σκαλιά και ακούγεται έντονα ένας μεταλλικός ήχος. Ένας μετά την επίθεση προσπαθεί να κρύψει κάτι στο μπουφάν του μετά την επίθεση. Αυτός που μπαίνει τελευταίος στο αυτοκίνητο έχει τραύμα στο χέρι.

Να σημειωθεί ότι στα πλάνα φαίνεται ότι ξεχνούν να βάλουν χειρόφρενο στο άσπρο αυτοκίνητο, αυτό αρχίζει να τσουλάει και μπαίνει μέσα ένας προκειμένου να το σταματήσει.

Οι εικόνες επίσης που είδαν το φως της δημοσιότητας, προκαλούν σοκ για το μένος των δολοφόνων του 19χρονου Άλκη στην Θεσσαλονίκη, που μόλις έχουν επιτεθεί και ρίξει στο έδαφος ένα από τα θύματα.

Φίλος Άλκη: Τον άκουγα να ουρλιάζει “πονάω” και επάνω του τέσσερις να τον χτυπούν

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, ένας από τους φίλους του αναφέρει στην κατάθεσή του:

«Την ώρα που άρχισαν να μας χτυπούν έβαλα τα χέρια μου στο ύψος των πλευρών και προσπαθούσα να προστατευτώ. Αυτός με το μαχαίρι για κάρφωνε στα πόδια. Άκουσα τον Άλκη να ουρλιάζει «βοήθεια, δεν μπορώ πονάω». Τότε γύρισα και τον είδα πεσμένο στο πεζοδρόμιο και από πάνω του να τον χτυπάνε τέσσερις. Προσπάθησα να πηδήξω πάνω από τα σκαλιά πάνω Άλκη για να τον σώσω από τα χτυπήματα προστατεύοντάς τον με το σώμα μου».

Όπως περιγράφει ο φίλος του Άλκη, την ώρα που επιχείρησε να τον προστατέψει, τον κράτησαν τρία άτομα και ταυτόχρονα δέχτηκε ένα δυνατό χτύπημα στο κεφάλι και σχεδόν λιποθύμησε.

Δύο εκ των συλληφθέντων για εμπλοκή στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, απολογήθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης ενώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης που διερευνά την υπόθεση.

Νωρίτερα, είχε ζητήσει προθεσμία για την Παρασκευή ο 25χρονος που παραδόθηκε, το προηγούμενο 24ωρο, στις διωκτικές Αρχές. Οι υπόλοιποι έξι κατηγορούμενοι έχουν πάρει ήδη προθεσμίες να απολογηθούν τα επόμενα δύο 24ωρα.

Στο μεταξύ, εκδόθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης το ένταλμα διεθνούς αναζήτησης για τον 20χρονο, με καταγωγή από την Αλβανία. Είναι ο μοναδικός από τους 11 που ταυτοποιήθηκαν για τη δολοφονική επίθεση στην περιοχή της Χαριλάου, ο οποίος παραμένει ασύλληπτος και φέρεται να διέφυγε στο εξωτερικό.

Διαβάστε επίσης:

Μέσα στο δωμάτιο του Άλκη: Αφιερώματα, ποιήματα και μηνύματα θλίψης (Photos)

Δολοφονία Άλκη: Αρνείται τη συμμετοχή του στην ανθρωποκτονία ο «Αθηναίος» – Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί

Δολοφονία Άλκη: Πώς στήθηκε η αιματηρή ενέδρα – Ολόκληρη η κατάθεση αστυνομικού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 23:17