search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:46
MENU CLOSE

Μιχαήλ Βαρθακούρης στον Αρναούτογλου: «Με χαλάει που δεν έχω φωνή, γιος του Πάριου γεννήθηκα» (Videos)

10.02.2022 09:06
michail-varthakoyris-new

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Μιχαήλ Βαρθακούρης, αναφερόμενος -μεταξύ άλλων- στη μητέρα του, Σοφία Αλιμπέρτη η οποία πάντα είναι δίπλα του, στηρίζοντάς τον σε κάθε του βήμα.

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show, μίλησε για την ενασχόλησή του με τη φωτογραφία, ενώ παραδέχτηκε ότι τον ενοχλεί που δεν έχει ταλέντο στο τραγούδι.

«Η μαμά είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είναι μακριά και από την κάμερά μου. Είναι δίπλα μου απλά δεν βγάζουμε φωτογραφίες.

Όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι με την φωτογραφία λίγο πιο σοβαρά, ήταν ο πρώτος άνθρωπος που έκατσε να τον “βασανίσω” βγάζοντας τις πρώτες φωτογραφίες.

Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ στο να εξελιχθώ στη φωτογραφία» ανέφερε ο Μιχαήλ Βαρθακούρης, ενώ παραδέχεται ότι ως γιος του Γιάννη Πάριου θα ήθελε να έχει καλύτερη φωνή.

«Με έκοψε από πολύ μικρό ο πατέρας μου. Μου είπε “παιδί μου είσαι φάλτσος”. Με χαλάει που δεν έχω φωνή, γιος του Πάριου γεννήθηκα» είπε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Ένταση στην εκπομπή της Μαλέσκου: «Ξέρεις τι παθαίνεις πέντε μήνες που είμαστε σε αυτή την εκπομπή;»

Γωγώ Τσαμπά: «Ακούω τραπ και ήμουν κολλημένη με τον Mad Clip» (Video)

Καινούργιου: Εφαρμογή «είπε» ότι μοιάζει με τον Μητσοτάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:46