search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 06:41
MENU CLOSE

Καινούργιου: Εφαρμογή «είπε» ότι μοιάζει με τον Μητσοτάκη

09.02.2022 18:25
καινουρ

Την εφαρμογή που δείχνει με ποιον μοιάζουμε, χρησιμοποίησε η Κατερίνα Καινούργιου στο κινητό κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής της.

Το αποτέλεσμα την εξέπληξε, ωστόσο, θέλησε να το μοιραστεί με τους συνεργάτες της και τους τηλεθεατές της “Super Κατερίνα”. Έτσι, γύρισε το κινητό της στην κάμερα και αποκαλύφθηκε ότι ο σωσίας της είναι ο… Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μοιάζω εγώ με τον Κυριάκο; Που μοιάζω εγώ με τον Κυριάκο;”, είπε η παρουσιάστρια που συνέχισε λίγο αργότερα: “Μοιάζω εγώ με τον πρωθυπουργό; Με ποια λογική η εφαρμογή μου έβγαλε ότι μοιάζω με τον πρωθυπουργό; Για ποιον λόγο; Μια χαρά ο άνθρωπος, αλλά εξωτερικά δεν πεθαίνεις και από την ομορφιά του… καλά ούτε και με τη δικιά μου. Μήπως τα χρώματα; Έχει πράσινα μάτια ο πρωθυπουργός; Η μύτη μου πριν από την πλαστική δεν ήταν σαν του πρωθυπουργού. Μήπως πριν από τις πλαστικές έμοιαζα; Θα χαρεί ο πρωθυπουργός τουλάχιστον…”.

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Οι συγκινητικές ευχές της Ελένης για τα γενέθλιά του (Video)

Φαίη Σκορδά: Της έκαναν έκπληξη οι συνεργάτες για τα γενέθλια της – Αποκάλυψε την ηλικία της

Λάουρα Νάργες: Πώς έχασε 18 κιλά σε επτά μήνες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50