search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 06:34
MENU CLOSE

Αποκαλύψεις Γιαννόπουλου για Κυψέλη: «Η μάνα αρνιόταν ότι ο σύντροφος έκανε κακό στο παιδί»

12.02.2022 19:26
kipseli

Ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, μίλησε για την αποτρόπαια ιστορία της Κυψέλης, εκεί όπου ένας 33χρονος σκότωσε τον επτάχρονο γιο της 29χρονης συντρόφου του, τη σορό του οποίου έκρυβαν για πέντε χρόνια.

Αναφερόμενος στο κοριτσάκι που είναι το έτερο παιδί της συγκεκριμένης γυναίκας και το οποίο πλέον μένει με ανάδοχη οικογένεια, ο Κώστας Γιαννόπουλος τόνισε μιλώντας στον ΑΝΤ1: «Μας ενημέρωσαν από το σχολείο πως το κορίτσι πήγαινε διαρκώς με μώλωπες. Εμείς ενημερώσαμε τον εισαγγελέα προκειμένου να παρέμβει και να πάει το παιδί στο νοσοκομείο».

Για να συνεχίσει αποκαλύπτοντας πως η μητέρα των παιδιών «κάλυπτε» τον σύντροφό της που κακοποιούσε τα παιδιά: «Η μητέρα αρνιόταν ότι ο σύντροφός της έκανε κακό στο παιδί».

Όσον αφορά το αγοράκι, ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» τόνισε: «Η μητέρα έλεγε πως το αγόρι βρίσκεται στην Πολωνία μαζί με τον βιολογικό του πατέρα και πως είναι καλά».

Διαβάστε επίσης:

Γηροκομείο Χανίων: Ξέσπασαν οι συγγενείς των θυμάτων – «Πού είναι η μάνα μου;» (Videos)

Κυψέλη: «Βρέθηκαν δύο σακούλες με ανθρώπινα οστά» – Σοκάρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τη δολοφονία του 7χρονου (Photos)

Εξαφάνιση της Άρτεμις στο Κορωπί: «Σκάβαμε για να βρούμε το κορίτσι μας» λέει ο πατέρας (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 03:01