search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 15:03
MENU CLOSE

Κυψέλη: «Βρέθηκαν δύο σακούλες με ανθρώπινα οστά» – Σοκάρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τη δολοφονία του 7χρονου (Photos)

12.02.2022 16:37
kipseli1

«Δύο σακούλες με ανθρώπινα οστά» βρήκαν οι αστυνομικοί στη βεράντα του διαμερίσματος, όπου διέμενε η 29χρονη μητέρα του 7χρονου με τον 33χρονο σύντροφό της.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής το αγοράκι κακοποιήθηκε από τον 33χρονο, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια ήταν παρούσα η μητέρα του η οποία «δεν προέβη σε καμία ενέργεια προκειμένου να αποτρέψει την ανθρωποκτονία».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ανθρωποκτονία 7χρονου ημεδαπού, που διαπράχθηκε αρχές του 2017 στην Αθήνα.

Κατηγορούμενοι ως δράστες είναι η 29χρονη μητέρα του και ο 33χρονος σύντροφός της.

Όπως προέκυψε από την προανακριτική έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας, ο 33χρονος που συζούσε με την 29χρονη σε δώμα οικίας στην Αθήνα, κακοποίησε τον 7χρονο με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατός του.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του ανωτέρω περιστατικού ήταν παρούσα και η 29χρονη, η οποία δεν προέβη σε καμία ενέργεια προκειμένου να αποτρέψει την ανθρωποκτονία.

Στη συνέχεια ο 33χρονος έφτιαξε στη σκεπή του δώματος, αυτοσχέδια κατασκευή όπου τοποθέτησε τη σωρό του 7χρονου.

Φεύγοντας από το σπίτι που διαπράχθηκε η ανθρωποκτονία ο 33χρονος τοποθέτησε την σορό σε εργαλειοθήκη που πήρε μαζί του.

H εργαλειοθήκη μέσα στην οποία είχε τοποθετηθεί η σορός του 7χρονου

Ακολούθως ενοικίασε διαμέρισμα στην Αθήνα και τοποθέτησε την εργαλειοθήκη σε αποθηκευτικό χώρο ξύλινου καναπέ, στο μπαλκόνι του σπιτιού.

Σοκάρουν οι εικόνες από τον αυτοσχέδιο τάφο που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ.

Σήμερα το πρωί διενεργήθηκε, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού έρευνα στο ανωτέρω διαμέρισμα και ανευρέθη στον αποθηκευτικό χώρο καναπέ, στη βεράντα του διαμερίσματος, εργαλειοθήκη που περιείχε δύο σακούλες με ανθρώπινα οστά.

Στην κατοχή του 33χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης και συνελήφθη.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε διαβιβάσθηκε στην Εισαγγελία και εξεδόθη ένταλμα δυνάμει του οποίου συνελήφθη η 29χρονη».

Διαβάστε επίσης:

Ζάκυνθος: 11χρονος ακρωτηριάστηκε από φρέζα

Σάκης Ρουβάς: Χαμός στο Twitter με τις δηλώσεις του για τον Λιγνάδη (Photos, Video)

Εξαφάνιση της Άρτεμις στο Κορωπί: «Σκάβαμε για να βρούμε το κορίτσι μας» λέει ο πατέρας (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 15:00