search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 22:45
MENU CLOSE

Δολοφονία Άλκη: Βρέθηκε σουγιάς στο αυτοκίνητο του 22χρονου που παραδόθηκε

14.02.2022 20:49
thessaloniki20xronos98-new

Την ώρα που ο 22χρονος που παραδόθηκε το πρωί της Δευτέρας για συμμετοχή στην επίθεση που κατέληξε στη δολοφονία του Άλκη Καμπανού διαρρηγνύει τα ιμάτιά του ότι μόνο οδηγούσε το αυτοκίνητο με τους υπόλοιπους χούλιγκανς, στο αυτοκίνητό του εντοπίστηκε ένας σουγιάς.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για τον 12ο συλληφθέντα της δολοφονικής επίθεσης κατά του 19χρονου Άλκη και των φίλων του, ο οποίος οδηγούσε το τρίτο όχημα τη νύχτα της επίθεσης και την Τρίτη αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Συγκεκριμένα, ο 22χρονος έφτασε μαζί με το όχημά του, στο Αστυνομικό Μέγαρο περίπου στις 08:30 το πρωί της Δευτέρας και το έθεσε στη διάθεση των αστυνομικών προς έλεγχο. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσα στο όχημα τον σουγιά. Άγνωστο παραμένει μέχρι αυτή την ώρα αν χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση εκείνη τη νύχτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 22χρονος αρνήθηκε κάθε εμπλοκή σε αυτή στην πολύωρη κατάθεσή του στους αστυνομικούς  και παραδέχεται μόνο ότι οδηγούσε το τρίτο αυτοκίνητο που ενεπλάκη στη δολοφονική επίθεση κατά του Άλκη Καμπανού και της παρέας του στη Χαριλάου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένεια του 22χρονου, ο ίδιος δεν είναι οργανωμένος οπαδός και βρέθηκε συγκυριακά στον τόπο της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού, ενώ υποστηρίζει ότι δεν βγήκε καν από το αυτοκίνητο (γκρι POLO) παρά το γεγονός ότι μετέφερε τρία άτομα που θεωρούνται μάλιστα σκληροί χούλιγκανς.

Εν τω μεταξύ, προφυλακίστηκε και ο 20χρονος που είχε διαφύγει στην Αλβανία και παραδόθηκε στις ελληνικές αρχές μετά την απολογία του στην 7η τακτική ανακρίτρια.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Ανακοίνωση της οικογένειας των τριών νεκρών παιδιών – «Κακόβουλες οι προσπάθειες ενοχοποίησής μας»

Πώς μπορούν οι άνω των 60 ετών Έλληνες του εξωτερικού να καταχωρίσουν ψηφιακά τον εμβολιασμό τους

Κυψέλη: Ξεσπά ο παππούς του 7χρονου – «Εύχομαι η κόρη μου όταν πεθάνει να μην τη βάλουν σε εργαλειοθήκη» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 22:43