search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 06:22
MENU CLOSE

Υπόθεση Παυλίδου – Παπαγιάννη: Η ηθοποιός θα κάτσει πρώτη στο εδώλιο (Video)

14.02.2022 12:44
paylidoy-papagiannis-new

Η υπόθεση Παυλίδου – Παπαγιάννη επανέρχεται στο προσκήνιο 4 χρόνια μετά την καταγγελία που είχε κάνει η ηθοποιός κατά του συναδέλφου της για ξυλοδαρμό.

Μήνυση, ωστόσο, είχε καταβάλει και ο Μάνος Παπαγιάννης, κατηγορώντας τη Σοφία Παυλίδου για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Τέσσερα χρόνια, μετά, οι υποθέσεις πρόκειται να εκδικαστούν με τη Σοφία Παυλίδου να είναι η πρώτη που θα κάτσει στο εδώλιο.

«Eξαιτίας της κακής σκανδαλώδους διαχείρισης των δύο αυτών υποθέσεων από την Εισαγγελία, θα καθίσει στο σκαμνί η Σοφία Παυλίδου. Η ηθοποιός είναι πληγωμένη, αφού είναι κατηγορούμενη και για αυτό συμβαίνει γιατί η μήνυση του Μάνου Παπαγιάννη έφτασε νωρίστερα στον Εισαγγελέα» είπε δημοσιογράφος του Πρωινού ενώ για την υπόθεση μίλησε και η δικηγόρος του Μάνου Παπαγιάννη, Γιάννα Παναγοπούλου.

«Οι δύο ηθοποιοί αλληλομηνύθηκαν και σχηματίστηκαν δύο ποινικές δικογραφίες. Δεν είναι οξύμωρο που το ένα δικαστήριο προσδιορίστηκε πριν από το άλλο. Ο κ. Παπαγιάννης δεν έχει μηνύσει την συνάδελφό του για συκοφαντική δυσφήμιση μόνο. Όταν έγινε το περιστατικό του 2018 την μήνυσε δίνοντας τη δική του εκδοχή, ισχυριζόμενος ότι και ο ίδιος υπέστη επίθεση. Έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη και αυτή η υπόθεση θα εκδικαστεί τον Μάιο» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Βαλάντης: «Δε μετανιώνω για ό,τι είπα στην Ευρυδίκη στο Survivor» (Video)

Δέσποινα Μοίρου: Μυστικός αρραβώνας με τον θρυλικό Scott Page των Pink Floyd

Ivan Reitman: Πέθανε ο σκηνοθέτης των Ghostbusters (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34